Oksana Danilisin, o tanara din Republica Moldova in varsta de 26 de ani, vrea sa deschida o scoala de coafura si machiaj in Bucuresti, iar profesorii vor fi doar specialisti din Rusia, Moldova si Ucraina.
Antreprenoarea a deschis in urma cu aproape doi ani si jumatate salonul de infrumusetare Oksana in zona cartierului Primaverii din Capitala, insa de la inceputul lui 2012 salonul a fost mutat in apropiere de Piata Dorobanti. Salonul ofera servicii complete (coafor si frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj), dar pentru a se diferentia de alte businessuri similare, Danilisin a mizat pe promovarea impletiturilor rusesti.

“Visul meu a fost sa deschid o scoala cu profesori de la Chisinau, Kiev si Moscova, pentru ca acolo este un alt stil. Iar cea mai buna metoda pentru a vedea daca este o astfel de nevoie pe piata a fost sa deschid propriul salon de coafura. Si, dupa doi ani, pot spune ca da, este nevoie de o astfel de scoala, dar deocamdata suntem la inceput, adica ne gandim daca este un lucru pe care sa-l facem noi sau sa luam o franciza. Sper ca in iunie sa avem un raspuns ferm”, explica intreprinzatoarea.

Timpul de studiu nu va fi mai mic de doi ani, comparativ cu in jur de sase luni cat dureaza in general cursurile din Romania pentru specialistii in coafura sau machiaj. Scoala va oferi atat cursuri pentru specialisti, acestia urmand sa fie admisi pe baza unui examen, dar si pentru amatori.

Afla mai multe despre salonul lansat de Oksana Danilisin, dar si despre scoala pe care vrea sa o deschida in suplimentul „Start-up” din 4 februarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri