O companie germana cauta 80 de persoane calificate in domeniul hotelier - gastronomic, oferind contracte pentru sase luni si salarii cuprinse intre 1.720 si 2.100 de euro brut pe luna, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti.
Compania germana EuroPark Rust ofera, prin intermediul retelei EURES, 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30) si bucatar (20).

Angajatorul cauta persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2).

AMOFM precizeaza ca angajarea se va face pe o perioada de sase luni, incepand din aprilie 2013.

"Salariul oferit este de 1.720 euro brut/luna pentru ospatar, 1.750 euro brut/luna pentru barman si 1.720 - 2.100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar. Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Cazarea este asigurata de angajator contra cost, iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu", a precizat AMOFM Bucuresti.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca din judetele de domiciliu, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Pentru inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate persoanele interesate au nevoie de o cerere tip care se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca, de o copie act de identitate sau pasaport, CV model Europass in limba germana, cazier judiciar in original din care sa reiasa ca nu au antecedente penale (termen de valabilitate de luni) si adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea "Apt pentru munca".

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza in 4 si 5 martie selectia lucratorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri