Studentii la facultatile economice pot aplica intre 6 mai si 3 iunie pentru internshipuri in mai multe companii printre care Honeywell International Services, CitiBank, Eurolines, URB Rulmenti Barlad, Christian Dior, Opticris, Optiblu, OBI, Links Associates, KIWI Finance, Marionnaud, in cadrul proiectului Lider Ovidiu.
Lider Ovidiu este un proiect organizat de Asociatia “Community Links” in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti si Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER). Acesta a fost lansat in mai 2012 pentru a le oferi tinerilor sansa sa isi testeze profesia aleasa, prin participarea la internshipuri si prin participarea la conferinte sustinute de manageri din cele mai mari companii.

Anul acesta sunt organizate doua stagii de practica in companiile partenere proiectelui in perioada 1 martie-1 iunie si 1 iulie-1 octombrie. Inscrierile pentru prima perioada de internshipuri s-au terminat la inceputul lui februarie. De asemenea, internshipurile nu sunt platite.

Companiile partenere in programul “Lider Ovidiu” sunt: Honeywell International Services, CitiBank, Eurolines, Ecovis, Walmark, URB Rulmenti Barlad, Christian Dior, Opticris, Optiblu, OBI, Links Associates, Romcontrol, Grup Sapte, Yves Rocher, KIWI Finance, Marionnaud.

“In opinia mea, scoala a fost suficienta doar inainte de 1990, cand locul de munca era si obligatoriu si asigurat. Economia de piata functioneaza insa dupa alte reguli, iar experienta, in primul rand in munca si apoi intr-o meserie devine mai mult decat o necesitate. Internshipul a devenit de multa vreme obligatoriu in multe economii avansate si face parte din curricula, tocmai pentru ca scoala singura in forma ei clasica nu poate asigura cuplarea la dinamica si mediul economic. Este ca si cum ai invata o limba straina fara sa o vorbesti”, a apreciat Anca Bidian, CEO al companiei de brokeraj Kiwi Finance.

Pentru inscrieri si detalii despre programul “Lider Ovidiu”, studentii pot accesa pagina de web a Asociatiei “Community Links”, www.communitylinks.ro .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri