Si-a dorit ca studentii si tinerii absolventi sa aiba mai multe sanse sa se angajeze. Acesta este motivul pentru care Loredana Mihaela Simedre a creat CareerKIT, o platforma prin care tinerii vor avea acces la cursuri premium oferite de companii de training, multinationale si organizatii studentesti, dar la un pret accesibil de 12 euro pe an.
“A mai avut un proiect pentru tineri si am observat ca ei sunt foarte interesati de traininguri premium si mai ales de posibilitatea de a a face networking. Iar la aceste traininguri participa foarte multi oameni din zona de top si middle management”, a explica tanara.

Loredana Mihaela Simedre (foto) a mai avut si site-ul jobmate.ro, care a fost inchis, iar in momentul inchiderii avea in jur de 50.000 de vizitatori lunar si 25.000 de persoane inregistrate.

30.000 de persoane inregistrate pentru primul an

Pentru primul an de la lansare, Simedre isi doreste sa ajunga la 30.000 de persoane inregistrate si 18.000 de platitori a taxei de 12 de euro pe an. Cei care se inscriu au acces gratuit la cursuri timp de o luna.

De asemenea, ea vrea ca in primul an sa se inscrie in acest program in jur de 20 de companii de training.

“In al doilea am vom extinde serviciul catre programele oferite de angajatori si catre organizatiile studentesti de top”.

Site-ul va fi functional pana la finalul anului

Deocamdata proiectul este in studiul de idee, dar site-ul va fi functional pana la finalul anului.

Pentru a lansa proiectul este nevoie de o investitie de circa 400.000 de euro, din care in jur de 250.000 de euro vor merge catre marketing, pentru ca partenerii din domeniul trainingului isi doresc o foarte buna promovare a acestui serviciu.

“Restul banilor vor fi investiti pentru realizarea site-ului, astfel incat acestea sa permita organiarea de competitii complexe si transparente”, a explicat Simedre.

Ea estimeaza ca in primul an afacerea sa va genera venituri de circa 0,6 milioane de euro.

Loredana Mihaela Simedre si-a prezentat planurile pentru platforma CareerKIT in cadrul Intel Business Challenge Europe, o competitie de start-upuri din IT. Vezi care au fost si celelalte afaceri prezentate in textul: Ei sunt tinerii romani din IT care s-au luptat cu Europa ca sa isi promoveze start-upurile



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri