Si-a dorit ca studentii si tinerii absolventi sa aiba mai multe sanse sa se angajeze. Acesta este motivul pentru care Loredana Mihaela Simedre a creat CareerKIT, o platforma prin care tinerii vor avea acces la cursuri premium oferite de companii de training, multinationale si organizatii studentesti, dar la un pret accesibil de 12 euro pe an.

“A mai avut un proiect pentru tineri si am observat ca ei sunt foarte interesati de traininguri premium si mai ales de posibilitatea de a a face networking. Iar la aceste traininguri participa foarte multi oameni din zona de top si middle management”, a explica tanara.

Loredana Mihaela Simedre (foto) a mai avut si site-ul jobmate.ro, care a fost inchis, iar in momentul inchiderii avea in jur de 50.000 de vizitatori lunar si 25.000 de persoane inregistrate.

30.000 de persoane inregistrate pentru primul an

Pentru primul an de la lansare, Simedre isi doreste sa ajunga la 30.000 de persoane inregistrate si 18.000 de platitori a taxei de 12 de euro pe an. Cei care se inscriu au acces gratuit la cursuri timp de o luna.

De asemenea, ea vrea ca in primul an sa se inscrie in acest program in jur de 20 de companii de training.

“In al doilea am vom extinde serviciul catre programele oferite de angajatori si catre organizatiile studentesti de top”.

Site-ul va fi functional pana la finalul anului

Deocamdata proiectul este in studiul de idee, dar site-ul va fi functional pana la finalul anului.

Pentru a lansa proiectul este nevoie de o investitie de circa 400.000 de euro, din care in jur de 250.000 de euro vor merge catre marketing, pentru ca partenerii din domeniul trainingului isi doresc o foarte buna promovare a acestui serviciu.

“Restul banilor vor fi investiti pentru realizarea site-ului, astfel incat acestea sa permita organiarea de competitii complexe si transparente”, a explicat Simedre.

Ea estimeaza ca in primul an afacerea sa va genera venituri de circa 0,6 milioane de euro.

Loredana Mihaela Simedre si-a prezentat planurile pentru platforma CareerKIT in cadrul Intel Business Challenge Europe, o competitie de start-upuri din IT. Vezi care au fost si celelalte afaceri prezentate in textul: Ei sunt tinerii romani din IT care s-au luptat cu Europa ca sa isi promoveze start-upurile


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Companiile platesc in medie 1.700 de euro pe ziua de training