Persoanele cu functii de middle si top management din IMM-uri care isi doresc sa isi imbunateasca abilitatile de conducere se pot inscrie la cursurile organizate prin proiectul european „E.H.R. - Antreprenoriat pentru resurse umane”.

La cursuri se pot inscrie 600 de manageri din regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Sud-Est, Nord Vest, Sud-Vest, Sud-Muntenia, Centru.

Sunt considerate eligibile persoanele care ocupa o functie de conducere (au in subordine angajati) intr-o companie privata.

Cursurile sunt atat fata-in-fata, cat si in format electronice (e-learning) si au loc in Bucuresti si la Iasi. La final, participantii primesc un atestat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) de abilitati antreprenoriale si manageriale si o subventie in valoare de 725 lei.

Cursantii au obligatia de a parcurge integral modulul de abilitati manageriale, de a fi prezenti in proportie de 100% la activitatile zilnice fata-in-fata (2 weekend-uri) si sa participe la examen.

Citeste si:
Iohannis, in cazul in care vine Dancila la dezbatere: Nu va fi primita
Iohannis, intrebat ce se va...

Proiectul finantat prin fonduri structurale europene „E.H.R. - Antreprenoriat pentru resurse umane” este implementat de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), in parteneriat cu Federatia “Junior Chamber International” (JCI), D&D Research si Asociatia Nationala a Editorilor si Autorilor de Teste Psihologice si Educationale.

Mai multe detalii despre proiect si despre modalitatea de inscriere se gasesc pe site-ul www.ehr-antreprenoriat.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
ING: "Bancherii romani sunt world class, cu nimic sub cei din Londra"