Targul Angajatori de Top reuneste la editia din aceasta toamna, din zilele de 25 si 26 octombrie, 90 de companii angajatoare, din domenii precum IT&C, FMCG sau retail.

Evenimentul Angajatori de Top a reunit in cadrul celor 15 editii aproximativ 1.236 de companii participante. Cei mai multi angajatori, respectiv 120, au participat in toamna anului 2008, perioada caracterizata de proiecte de recrutare de mare amploare, atat pentru pozitii de management, de specialisti sau entry-level.

Companiile prezente in cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de Top, de la Sala Palatului, isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii de activitate:

1. IT&C (38%)
2. BPO (17%)
3. Servicii financiar-bancare (10%)
4. FMCG (10%)
5. Inginerie si Constructii (10%)
6. Recrutare (10%)
7. Retail (4%)
8. Consultanta (3%)

Cateva dintre companiile care ne-au confirmat prezenta in cadrul evenimentului Angajatori de Top sunt: JTI, ArcelorMittal, Dell, Oracle, Grup Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Mondelēz Romania, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, IBM, EY, Computer Generated Solutions, Cegeka, Endava, ABS Laundry Business Solutions, Microchip Technology, TeamNet International, Temenos, British American Tobacco, HP, Humangest Group, Xerox, Wipro si Phi Partners, Accenture, Honeywell, Optaros, P&G, Genpact, Microchip Technology, Luxoft.

Citeste si:
Cauti job? Acestea sunt cele mai vanate companii din lume
Cauti job? Acestea sunt cele...

“Un astfel de eveniment iti permite sa ai o conversatie directa cu reprezentantii companiilor, o oportunitate pentru care trebuie sa te pregatesti cu atentie. Iti recomandam sa te documentezi in privinta companiilor participante, sa verifici site-ul evenimentului, sa stabilesti o lista cu cei pe care vrei sa ii abordezi, sa te documentezi cu privire la companiile participante si joburile pentru care recruteaza. Pregateste-te si pentru cateva intrebari: „In ce domeniu vrei sa aplici si ce anume te recomanda pentru acest domeniu?”, „De ce ai ales acest domeniu si mai specific compania noastra?” a declarat Adrian Stanescu, project manager, Angajatori de Top.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe www.hipo.ro. Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Alaturi de editia din Bucuresti, va mai avea loc si o editie a evenimentului Angajatori de TOP, la Iasi, in perioada 8-9 noiembrie, Hotel Traian si o editie nationala virtuala, pe site-ul www.hipo.ro in perioada 11-15 noiembrie 2013.

Evenimentul este organizat de Catalyst Solutions, campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor.

Citeste si:
Ce companii pun la bataie peste 2.000 de joburi la Angajatori de Top
Ce companii pun la bataie...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P) 5000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Virtual