Inspire Group organizeaza cea de-a 10 editie a evenimentului BUZZ!Camp, fostul BizCamp, rebranduit. In perioada 24 octombrie – 31 noiembrie 2013 companiile sunt invitate sa intalneasca tinerii cu potential, cu aspiratii la cel mai inalt nivel, dornici sa descopere cheia succesului.

Editia din aceasta toamna, o editie aniversara, aduce teme noi, speaker de success, care isi pot impartasi experientele, concursuri si premii pentru participanti. Cea mai mare surpriza a editiei este reprezentata de implicarea lui Ivan Patzaichin, in calitate de ambassador al evenimentului. Marele sportiv, interesat de dezvoltarea si viitorul tinerilor, va fi prezent in cadrul conferintei pe tema “Accepta provocarile, indrazneste sa gresesti”, pe 19 noiembrie, la Bucuresti.

“Nu exist o rețet universal a performanței, dar pe mine m-a ajutat faptul c am fost constant în tot ce am fcut și nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eșecuri. Prima dat când am urcat într-o canoe am czut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barc. Și, de fiecare dat când am czut, în viaț sau în competiții, am fcut la fel. Îns fiecare trebuie s-și gseasc motivația proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dac aș fi rmas în Delt, aș fi fost cel mai bun pescar!” – este mesajul pe care marele campion il transmite noii generatii.

Maratonul BUZZ!Camp incepe pe 24 octombrie la Galati, continua la Brasov, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara si Bucuresti si se inceheie pe 31 noiembrie la Chisinau.
Sunt selectati cei mai buni 300 de tineri dintre cei inscrisi, in baza informatiilor din CV si a formularului de inscriere, care vor avea ocazia de a interactiona cu cele mai mari companii, precum Mercedes-Benz, Accenture, Lidl, Arvato, Orange Romania, Raiffeisen Bank si multi altii, atat in cadrul workshop-urilor cat si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere.

BUZZ!Camp este un eveniment de dezvoltare in cariera care se adreseaza deopotriva tinerilor interesati de o evolutie constanta si de durata, cat si companiilor care isi doresc sa investeasca in viitorul tinerilor si, implicit, in dezvoltarea propriei companii. Fiecare zi a evenimentului cuprinde conferinte si workshop-uri pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Mai multe detalii despre temele acestei editii, speakerii invitati, program si inscrieri pe www.buzzcamp.ro/event. Pentru orice informatii suplimentare puteti trimite un e-mail la info@inspiregroup.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri