Intel Romania Software Development Center, centrul de cercetare si dezvoltare software deschis de Intel la Bucuresti, cauta 11 studenti pentru internship-uri pe perioada verii.

Programul adreseaza studentilor din primul an, al doilea si al treilea de la facultati cu profil tehnic, iar o parte dintre acestia pot fi angajati de companie.
Majoritatea pozitiilor sunt in zona dezvoltarii de solutii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded).

Printre cerintele minime pentru a putea participa la selectia de CV-uri se regasesc, in functie de pozitia aleasa, cunostinte de limbaje de programare (C, C++, Java sau Python), sisteme de operare, retele de calculatoare, protocoale de retea.

Toate internship-urile sunt platite.

Pentru anul 2014, perioada de depunere a CV-urilor este 6 martie –20 aprilie Stagiul de practica propriu-zis se va derula intre 16 iunie -12 septembrie.

Citeste si:
De ce nu mai poate fi ignorat SAM (Software Asset Management)
De ce nu mai poate fi ignorat...

Studentii trebuie sa isi depuna CV-urile pe site-ul http://intel.stagiipebune.ro/, aceasta fiind totodata si platforma pe care studentii isi pot depune CV-urile. Momentan, sunt deschise 11 pozitii,

Compania deruleaza si un program de internship-uri pe un an, adresate studentilor din ani terminali, masteranzi sau doctoranzi. Pozitiile deschise sunt disponibile pe site-ul www.intel.ro/jobs.

Intel are in Romania in jur de 150 de angajati, care lucreaza atat in zona de dezvoltare software cat si pentru operatiunile de vanzari si marketing.

Citeste si:
Tranzactie: Arobs cumpara UCMS Group Romania, companie de solutii HR
Tranzactie: Arobs cumpara...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
TotalSoft vrea afaceri de 23 milioane de euro anul acesta