Peste 170 de posturi de stagiar sunt disponibile anul acesta, la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din Guvern, pentru studenti si tineri absolventi, prin extinderea Programului de Internship, informeaza Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

"Guvernul Romaniei a lansat, la initiativa Primului-ministru Victor Ponta, a doua editie a Programului de Internship la nivelul administratiei publice centrale. Ca si in cazul editiei precedente, pe parcursul a doua luni (15 iulie - 15 septembrie), candidatii selectati vor participa la activitatile desfasurate la Cancelaria Prim-Ministrului si la Secretariatul General al Guvernului", se arata intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, o noutate a acestui an o reprezinta extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Executivului.

Astfel, anul acesta, studentii si tinerii absolventi pot opta pentru peste 170 de pozitii de stagiar disponibile.

Candidatii trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii generale: sa detina cetatenia romana; sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014); sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT. Acestora li se adauga conditiile specifice descrise de fiecare minister si departament.

Citeste si:
UPDATE Iohannis cere sesiune extraordinara pentru alegerea primarilor
UPDATE Klaus Iohannis a cerut...

Candidaturile pot fi depuse exclusiv online, pana la 31 mai. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina oficiala a Programului de Internship.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru aruncarea gunoaielor