Daca vrei sa ai succes si sa ocupi un post cat mai inalt, fii atent la exprimarea pe care o folosesti la birou. Exista lucruri mici, aproape insesizabile pentru tine, care iti pot distruge sansele la cariera mult visata.

Cariera este unul din ingredientele unei vieti reusite. Iata sapte lucruri pe care nu trebuie sa incetezi sa le spui la birou, daca vrei sa fii promovat si sa atingi succesul mult visat:

1. Slujba mea nu presupune asta

Cand ai acceptat sa ocupi pozitia curenta, ai stiut exact ce responsabilitati presupune aceasta si ce rol vei juca. Totusi, cu trecerea timpului, rolul tau s-a extins si au aparut noi responsabilitati. Cand seful iti tot da lucruri de facut, unele dintre ele deloc pe placul tau, ai tendinta de a „arunca” aceasta scuza clasica. O modalitate mai putin agasanta de a-i aduce la cunostinta sefului tau faptul ca nu-ti place noul rol ar fi sa discuti cu el despre atributiile tale. Daca folosesti aceasta scuza, chiar daca ai dreptate, vei parea foarte lenes si nemotivat.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri