Radu Magdin, CEO al companiei de comunicare Smartlink, va face parte din Grupul de Lucru al Liderilor Emergenti NATO, alaturi de alti 14 tineri din tari europene si SUA.

Toti cei 15 tineri desemnati vor prezenta in iunie noului Secretar General al NATO o strategie pentru intarirea legaturii transatlantice. Grupul de lucru a fost desemnat de organizatia Atlantic Council, la cererea NATO, potrivit unui comunicat al organizatiei.

Radu Magdin este consultant de comunicare si afaceri publice si este interesat de IT, energie si marile tendinte din Uniunea Europeana. A lucrat la Parlamentul European in Bruxelles ca ofiter de presa al grupului PSD, iar ulterior a ocupat functia de manager de comunicare pentru reteaua EurActiv si respectiv functia de manager de politici europene pentru Google. De asemenea, Radu Magdin are experienta in presa si diplomatie in Romania.

Alaturi de Radu Magdin, in Grupul de Lucru al Liderilor Emergenti NATO vor participa manageri de companii private si reprezentanti ai institutiilor publice din Olanda, Germania, Slovacia, SUA, Norvegia, Polonia, Franta, Spania, Canada, Turcia si Marea Britanie.

Citeste si:
Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este...
Daniel Mischie, CEO City...
Sursa foto: Radu Magdin/Facebook.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Consultantul Radu Magdin, consilier al lui Ponta pe comunicare externa
Setari Cookie-uri