Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot la aplica la unul dintre cele 400 de posturi pentru muncitori in depozite in Anglia, disponibile la targul Banca de Joburi desfasurat in Brasov, intre 17 si 18 mai.

Pentru a fi angajati candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa aiba o atitudine buna, sa fie muncitori si sa aiba o dexteritate buna in manipularea obiectelor. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta.

Participantii la targul de joburi pentru manipulanti marfa in depozitele din Anglia vor fi sprijiniti in redactarea CV-ului, in care sa-si pun a in evidenta calitatile profesionale si pot discuta direct cu reprezentantii companiei, iar cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna.

La acest eveniment sunt acceptati candidati din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru a participa la targ, candidatii trebuie sa-si completeze CV-ul pe www.bancadejoburi.ro.

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani.

Citeste si:
Trei idei pentru a gasi cei mai buni candidati din piata muncii
Angajatul ideal: trei idei...

Sursa foto: Manipulant marfa/Shutterstock.com

Sursa foto: Manipulant marfa/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Frauda: candidati indemnati sa dea bani pentru un job in Elvetia