Actionarii companiei de training si consultanta Qualians, care detin si franciza TMI in Romania, au cumparat pachetul majoritar de parti sociale din Ecoxtrem, unul dintre principalii jucatori pe piata organizarii de evenimente de tip teambuilding outdoor si training.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Ecoxtrem, prezenta in Romania de 8 ani, organizeaza anual peste 80 de evenimente. Compania a avut anul trecut venituri de peste 480.000 de euro in 2013, iar, prin partenerialul cu Qualians, Ecoxtrem vrea sa-si extinda portofoliul de servicii si cresterea numarului de clienti si sa ajunga la o cifra de afaceri in jur de 1 milion de euro pana in 2016.

Cu o cifra de afaceri cumulata de peste 850.000 de euro in 2013, TMI Romania, condus de Octavian Pantis, si Qualians, condusa de Mihaela Pantis, ofera servicii de coaching si consultanta, traininguri personalizate si cursuri deschise pentru 6.000 de persoane din companiile din Romania, dintre care peste 50% sunt middle manageri.

TMI Romania este parte a companiei internationale de training TMI, cu birouri in peste 45 de tari in lumea intreaga. Compania a fost fondata in 1975 in Danemarca, iar in Romania activeaza din 1999.

Principalii concurenti ai TMI in Romania pe piata de training sunt Ascendis, Achieve Global, Human Invest, Codecs, Interact, Trend Consult.

Sursa foto: Ecoxtrem.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri