Deficitul de talente se manifesta din ce in ce mai pregnant indiferent de tara sau de industrie. Companiile incearca sa gaseasca solutii pentru aceasta amenintare la adresa bunului mers al afacerii, dar, cum si gradul de imbatranire a populatiei reprezinta o problema stringenta, semnele de intrebare sunt cu atat mai mari.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Totusi, aceasta situatie poate reprezenta o oportunitate pentru femei de a obtine un job in domenii considerate ca fiind preponderent ale barbatilor.

Editia 2013 a studiului Manpower privind Deficitul de Talente ne arata ca in Romania 54% dintre angajatori au raportat dificultati in ocuparea pozitiilor deschise, valoare cu 9 puncte procentuale mai mare fata de cea din 2012 si cu 28 de puncte procentuale peste media regionala (EMEA).

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Sursa foto: Candidati la un job/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri