Retailerul online eMag ofera studentilor si absolventilor 20 de posturi de internship platit, cu posibilitatea de a obtine un loc de munca in cadrul companiei, ca parte a primului program de acest fel organizat de companie pana acum, “Talent Internship”.

Aplicantii pot opta pentru una dintre cele 17 pozitii in echipa de IT, restul pozitiilor fiind dedicate departamentului de marketing.

Programul cuprinde doua stagii, “Emag Coding Arena” si “eMAG webXPERIENCE”, care se vor derula in lunile iulie si august si se adreseaza pasionatilor de programare si digital marketing.

“Programele pe care le organizam vor fi extrem de interesante si vor deschide perspective de formare profesionala, iar stagiarii vor avea oportunitatea de a intra in cea mai tare echipa de e-commerce din Romania. Proiectele dezvoltate impreuna in aceasta vara vor fi implementate pe platforma noastra si vor avea un impact important asupra milioanelor de clienti si vizitatori ai eMAG”, sustine Tudor Manea, vicepresedintele pentru HR si directorul pe tehnologie al magazinului, potrivit unui comunicat eMAG.

Selectia tinerilor se face pe baza unui interviu, dupa ce acestia completeaza formularele online disponibile pe site-ul magazinului.

Echipa eMAG cuprinde in prezent aproximativ 800 de angajati, iar compania isi propuna sa isi mareasca efectivul pana la 1.000 de angajati, printr-o investitie de 1 milion de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri