Fostul patron al firmei de turism GoTravel, Richard Joannides, a deschis Scoala Internationala in limba engleza Verita din Bucuresti, parte a Grupului Verita. Investitia se ridica la 300.000 de euro, iar in urmatorii cinci ani va ajunge la 1 milion de euro, pentru extinderea campusului, a orelor si a grupelor de varsta ale scolii.

Scoala, unde cursurile vor incepe pe 15 septembrie, are o capacitate maxima de 120 de copii. Pentru inceput acopera segmentul de varsta 2-11 ani (gradinita si scoala primara) si va creste organic odata cu copiii inscrisi pana l anivel de liceu. Taxa de studii variaza intre 4.800 si 6.500 euro pe an.

Institutia se concentreaza pe dezvoltarea inteligentei emotionale si a abilitatilor cu necesare in viata, ceea ce inseamna ca cei mici vor fi implicati in proiecte bazate pe scenarii reale de viata. Multe ore vor avea loc in afara campusului scolar. Invatatorii au experienta de peste 40 de ani in lucrul cu cei mici in Romania si in SUA, Australia, Germania, Marea Britanie si Canada.

Scoala Verita este auditata si acreditata de COBIS (Consiliul Scolilor Internationale Britanice) pentru aplicarea curriculumului englez si este recunoscuta de Ministerul Educatiei din Romania, cu drepturi depline pentru a transfera copii dinspre si inspre sistemul educational romanesc.

Citeste si:
Un primar din Iași cheamă lumea la un eveniment în școala închisă...
Primarul unei comune cu...
Sursa foto: Copii la scoala/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Vești bune în vremea coronavirus: s-a triplat numărul de joburi de acasă
Setari Cookie-uri