Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) vrea sa faca recrutari in randul studentilor sau masteranzilor de la Academia de Studii Economice (ASE), pe care sa-i dezvolte profesional si sa-i fidelizeze. Cele doua institutii vor semna marti un protocol de colaborare.

Presedintele ASF, Misu Negritoiu, va merge marti la ASE pentru a discuta cu studenti, masteranzi, doctoranzi ai facultatilor de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Relatii Economice Internationale, dar talentele ar putea fi selectionate chiar si dintre angajatii tineri ai ASE, noteaza Mediafax.

"Conform protocolului, ASF impreuna cu ASE vor identifica si selecta pentru angajare pana la 20 de tineri talentati. Mai multe detalii despre protocol, profilul candidatilor, procesul de recrutare si selectie vor fi oferite marti, 17 iunie 2014, incepand cu ora 13:45. Dupa semnarea protocolului, conducerile ASF si ASE se vor intalni cu studentii, masteranzii si doctoranzii celor doua facultati din Academia de Studii Economice, in Aula Magna din ASE", potrivit unui comunicat al autoritatii.

Cu peste 600 de salariati, autoritatea si-a inceput activitatea la finele lunii aprilie 2013, prin comasarea atributiilor si prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Salariile din cadrul ASF sunt printre cele mai ridicate la nivelul institutiilor statului.

Sursa foto: www.ase.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri