Cu totii avem sau am avut de-a face cu un manager dificil. Cand spun dificil, fac referire la genurile de manageri care sunt inconsecventi sau detin o doza crescuta de neprofesionalism, manageri care pot pune oamenii in situatii dificile si neproductive, ineficiente, manageri critici, manageri care sunt de-a dreptul intimidanti.

Conform psychologytoday psihologii estimeaza ca exista mai multi manageri si sefi care sa faca parte din categoriile mentionate decat cei care poseda flexibilitate, abilitati de comunicare eficiente, respect, profesionalism, consecventa si perseverenta. Avem dreptul cu totii sa lucram intr-un mediu profesional, asa ca, poate nu esti tu problema, ci ai un manager dificil.

In continuare iti voi prezenta 4 tipuri de manageri dintre cei mai inflexibili si dificili. Vom incerca mai intai sa il identificam si sa il incadram intr-un context, pentru ca apoi sa putem adopta atitudinea ideala aflata intre cele 4 strategii de utilizat „impotriva” lui. Astfel, vei reusi sa iti faci cunoscuta cat mai bine situatia, vei acumula cunostinte despre modalitatile de abordare si vei aplica ceea ce ai invatat pentru a putea avansa.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri