Probabil ca nu, daca actiunile si comportamentul tau de manager se regasesc in lista de mai jos:

Nu stii ce faci. Le oferi angajatilor leadershipul competent de care au nevoie pentru a-si atinge obiectivele? Modul in care ii manageriezi demonstreaza ca stii ce se petrece in restul organizatiei? Angajatii trebuie sa poata vedea ca obiectivele departamentului lor se incadreaza intr-un demers mai amplu, pe care aportul lor il poate duce la bun sfarsit.

Te porti cu ei fara urma de respect. Daca le-o si arati, le ranesti sentimentele si le diminuezi increderea in sine si perceptia de sine. Asa nu le vei castiga niciodata respectul. Daca ii intrerupi, le denigrezi ideile, le ignori aportul, esti condescendent, ii privesti de sus si ii critici pe nedrept, angajatii se vor simti jigniti si te vor considera lipsit de consideratie.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: Om de afaceri/ Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri