Compania farmaceutica GlaxoSmithKline Romania cheama intr-un program de traineeship platit 12 studenti la licenta si masterat. Tinerii cu studii in Medicina, Farmacie, Chimie sau Economie pot face un stagiu de sase luni in divizia pharma sau de 12 luni in cadrul GSK Consumer Healthcare si Europharm Distributie.

Programul este platit si se adreseaza tinerilor cu studii in Medicina, Farmacie, Chimie sau Economie. Inscrierile au loc in perioada 11 august – 12 octombrie, pe website-ul companiei. Tinerii isi vor desfasura activitatea in arii profesionale variate, printre care se numara domeniul comercial sau functii suport (departamentul financiar, logistica, achizitii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performante foarte bune au posibilitatea sa se alature echipei GSK Romania.

Peste 3.000 de tineri au aplicat de-a lungul timpului pentru pozitii de trainee in cadrul companiei, iar dintre cei selectati in program, peste 50 de tineri talentati si cu performante au ramas in echipa GSK.

Pentru a face parte din echipa GSK, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

• Absolventi de master promotia 2013/2014 din domeniile: Studii Economice, Chimie – se iau in considerare numai aplicatiile care prezinta continuitate intre studiile universitate si master
• Absolventi de facultate Medicina/ Farmacie - promotia 2013/2014
• Mobilitate pe plan national – obligatoriu
• Implicare in proiecte la nivel international – reprezinta un avantaj
• Activitati extra-curiculare pe parcursul studiilor – reprezinta un avantaj
• Activitate profesionala in timpul facultatii/masterului – reprezinta un avantaj
• Agilitate de invatare, spirit inovativ, construire de relatii, munca in echipa

Finantari de peste 170 de...
Citeste si: Finantari de peste 170 de milioane de euro pentru studenti si IMM-uri

Procesul de selectie presupune parcurgerea mai multor etape si se va finalizara cu participarea la un workshop, inclusiv selectie de tip Assessment Center. Acesta consta in prezentari de business care le vor oferi participantilor ocazia sa cunoasca mai bine organizatia GSK si oportunitatile de dezvoltare.

Sursa foto: Studenti/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Ochelari din plastic reciclat, lansati de studenti romani