WU Executive Academy, cea mai mare universitate de business din Europa, urmeaza sa isi incheie sesiunea de burse de studiu de pana la 50% pentru programul part time EMBA Bucharest. Viitorii studenti pot beneficia de reducerea de pana la 17.500 de euro din valoarea totala de 35.000 euro a scolarizarii, prin depunerea aplicatiilor pana la data de 15 octombrie.

„Programul nostru declarat nr.1 MBA in Romania este in permanenta adaptat schimbarilor dinamice din mediul de afaceri global, prin expertiza profesorilor care predau la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale. Prin aceasta bursa vrem sa oferim o oportunitate extraordinara managerilor si antreprenorilor romani de avea o experienta de top, atat pe plan educational cat si personal, care le va dezvolta orizonturile de business si le va spori valoarea ca profesionisti pe piata muncii.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Anul acesta, numarul aplicantilor la programul WU EMBA Bucharest este de 4 ori mai mare fata de 2013, ponderea femeilor fiind de asemenea in crestere, de la 20% in anii trecuti, pana la peste 50% in prezent. Studentii inscrisi provin din industrii diverse, cu precadere din mediul financiar-bancar, iar costurile scolarizarii sunt suportate in egala masura prin finantare integrala din partea corporatiilor, co-finantare sau finantare individuala.

EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy si acreditat la nivel global de catre AMBA (Association of MBAs) este prezent pe piata romaneasca din 2006, iar anul acesta s-a clasat pe locul 1 in Top MBA 2014 din Romania, ales de studenti pentru: calitatea cursurilor, competenta internationala, imbunatatirea abilitatilor de management si a calitatilor personale, reputatia profesorilor , precum si structura speciala a cursurilor, axata in proportie de cel putin 80% pe studii de caz internationale, aplicate pe situatiile extrem de actuale ale companiilor.

Executive MBA Bucharest se adreseaza middle si top managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care doresc sa avanseze in cariera sau sa isi dezvolte propria afacere. Programul va incepe pe 11 noiembrie 2014 si se va desfasura in Bucuresti, pe parcursul a 14 luni, in regim part – time. Acesta include 2 rezidentiate internaționale la Viena - Austria si Minneapolis – USA, in cadrul carora studentii interactioneaza in mod direct cu reprezentantii unor companii multinationale. Informatii despre documentele necesare inscrierii se regasesc pe website-ul WU Executive MBA Bucharest - Fisa informativa.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa si este acreditata AMBA si EQUIS. WU se bucura de mai bine de 100 de ani de o reputatie exceptionala in calitate de furnizor de educatie in domeniul managerial. Portofoliul educational al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificari universitare, programe corporate, dar si diverse seminarii, devenind, in ultimii ani, unul dintre principalii furnizori de educatie in Europa Centrala si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri