Societatea pe actiuni „Sala Polivalenta” Cluj-Napoca, infiintata prin Hotararea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca nr. 341/2014, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a unor functii contractuale de conducere, vacante in statul de functii.

1. Denumirea posturilor vacante:
1.1. director general;
1.2. director adjunct;
1.3. sef la Departamentul tehnic, administrativ;
1.4. sef la Departamentul evenimente, marketing, comunicare;
1.5. sef la Departamentul economic, juridic, resurse umane.


2. Probele stabilite pentru concurs:
selectia dosarelor de inscriere si interviu.

3. Conditii generale pentru ocuparea posturilor vacante:
3.1. studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
3.2. studii postuniversitare/masterat;
3.3. cunostinte de operare pe calculator – cel putin nivel mediu;
3.4. capacitatea deplina de exercitiu;
3.5. starea de sanatate corespunzatoare functiei pentru care candideaza, atestata pe baza de documente medicale;
3.6. persoana nu a fost condamnata definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu departamentul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

4. Conditii specifice pentru ocuparea posturilor vacante:
4.1. Pentru functia de director general si director adjunct:
4.1.1. diploma de licenta in specializarea stiinta sportului si educatiei fizice;
4.1.2. vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei: minim 3 ani;
4.2. Pentru functia de sef la Departamentul tehnic, administrativ:
4.2.1. diploma de licenta in specializarea stiinte ingineresti;
4.2.2. vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei: minim 2 ani;
4.3. Pentru functiile de sef la Departamentul evenimente, marketing, comunicare, respectiv, sef la Departamentul economic, juridic, resurse umane:
4.3.1. diploma de licenta in specializarea stiinte sociale;
4.3.2. vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei: minim 2 ani;

Bibliografie generala:
1. O.U.G. nr. 109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare;
2. Legea nr. 31/1990, privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dosarul de concurs va contine urmatoarele documente:
a) cerere de inscriere la concurs, cu precizarea postului vacant pentru care se depune dosarul;
b) copia actului de identitate;
c) copiile documentelor care sa ateste nivelul studiilor si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari, copiile documentelor care atesta indeplinirea conditiilor specifice;
d) copia carnetului de munca, conforma cu originalul, sau, dupa caz, o adeverinta care sa ateste vechimea in specialitatea studiilor;
e) cazierul judiciar;
f) adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare eliberata, cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului, de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate;
g) curriculum vitae (model european);
h) alte documente relevante pentru desfasurarea concursului.
Copiile de pe actele prevazute mai sus se prezinta insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretariatul comisiei de concurs (str. Motilor nr. 3, cam. 99, et. II – Serviciul resurse umane al Primariei municipiului Cluj-Napoca; telefon 0264.430240 sau 0264.596030 int. 1020).

Pe dosarul de concurs se vor preciza numele si prenumele candidatului, respectiv, postul pentru care candideaza.

Dosarul de concurs se depune, in perioada 24.09.2014-29.09.2014 (ora 13:00), la sediul Primariei municipiului Cluj-Napoca, Serviciul centrul de informare pentru cetateni (str. Motilor nr. 7), dupa vizarea acestuia de catre secretarul comisiei de concurs.

Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere se va afisa in data de 30.09.2014, ora 10:00, la avizierul Primariei municipiului Cluj-Napoca (str. Motilor nr. 3, cu intrare de pe str. Petru Maior).

Interviul va avea loc in data de 30.09.2014, ora 16:00, la sediul Primariei municipiului Cluj-Napoca, Sala mica de sedinte. Pot participa la interviu doar candidatii care au fost admisi in urma selectiei dosarelor de concurs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri