Retailerul online eMag a ajuns la 1.000 de angajati luna aceasta si isi propune sa continue angajarile in ultimul trimestru al anului, avand in vedere ca pentru Black Friday vor fi angajati temporar circa 100 de persoane, a declarat Tudor Manea, vicepresedinte eMag.

Am avut o crestere destul de mare a numarului de angajati in ultimii ani, dar si acum angajam foarte multi oameni pentru ca avem nevoie de foarte multe talente care sa sustina cresterea continua a business-ului.

"Ne extindem pe aproape toate categoriile, ne dezvoltam pe pietele externe si crestem modelul de business de market-place, iar fara oameni talentati aceste lucruri nu ar fi posibil", a spus Tudor Manea la WALL-STREET 360 .

Retailerul online a ajuns in prezent la 1.000 de angajati, numarul de angajati urmand sa creasca in urmatoarele luni, cand vanzarile vor depasi media primelor trei trimestre ale anului. "Angajam si oameni temporar, pe o perioada de 3-4 luni, in zonele cu puternic accent operational. Temporar angajam in jur de 100 de persoane pentru Black Friday", precizeaza vicepresedintele eMag.

Vezi ce a spus Tudor Manea despre evolutia numarului de angajati din cadrul eMag in fragmentul VIDEO.

Saptamana comertului electronic la WALL-STREET 360 este realizata in parteneriat cu FAN Courier, cel mai mare jucator din curieratul local. Urmareste analize VIDEO la 360° despre cele mai importante sectoare din economie. Dezbateri de business interactive: de luni pana vineri, pe WALL-STREET.RO.

Citeste si
Aplicatie mobila sau site responsive pentru magazinul online?