10. Game designer

10. Game designer

Oameni cu un spirit de echipa ridicat, raport bun intre munca si viata personala, evenimente multiple, beneficii multe si foarte putine ierarhizari.

Sursa foto: Shutterstock/Game designer

9. Tamplar

9. Tamplar

Sansa de a-ti face propriul program si de a modifica munca dupa bunul plac, iar orele libere le poti dedica familiei.

Sursa foto: Shutterstock/Tamplar

8. Consultant vanzari

8. Consultant vanzari

Raportul foarte bun intre munca si viata personala defineste acest job. Ai parte de training permanent, iar oportunitatile de a experimenta mereu lucruri noi sunt la dispozitia ta.

Sursa foto: Shutterstock/Asistent vanzari

7. Analist de investitii

7. Analist de investitii

Colaborarea, cultura, beneficiile, diversitatea si deschiderea catre idei noi, plus timp liber dupa orele de program. Acestea sunt beneficiile acestui job.

Sursa foto: Shgutterstock/Broker

6. Pompier

6. Pompier

Flexibilitatea orarului de lucru, salariu bun ar colegii devin o a doua familie pentru tine.

Sursa foto: Shutterstock/Pompier

5. Designer de UX (User Experience)

5. Designer de UX (User Experience)

Echipa este incredibila, sunt multi oameni de la care poti invata, sunt multe avantaje si mereu ai parte de ajutorul de care ai nevoie pentru a avansa in cariera. In plus, ai parte de viata personala dupa orele de munca.

Sursa foto: Shutterstock/Responsive Design

4. Manager Social Media

4. Manager Social Media

Simti ca munca pe care o faci este importanta. Dezvoltarea ta este la fel de importanta si acest lucru este incurajat. Desi mereu esti ocupat, ai parte de multa distractie la locul de munca, iar dupa cele 8 ore petrecute la birou esti liber sa-ti manageriezi timpul cum vrei.

Sursa foto: Shutterstock/Social Media

3. Salvamar

3. Salvamar

E foarte usor sa ai parte de timp liber cu aceasta meserie. Ai ture flexibile, colegii sunt prietenosi si ai parte de foarte multe avantaje la locul de munca.

Sursa foto: Shutterstock/Salvamar

2. Specialist SEO

2. Specialist SEO

Oportunitati de crestere, colegi amuzanti si mentalitate de “munca buna, distractie multa.” Mereu se organizeaza iesiri in scop profesional, pranzuri asigurate si timp liber dupa programul de 8 ore.

Sursa foto: Shutterstock/SEO

1. Analist de date

1. Analist de date

Nu doar ca toata lumea este foarte atenta si foarte buna la ceea ce face, dar in mare parte, fara nicio exceptie, e o placere sa muncesti cu toata lumea de la locul de munca, iar dupa incheierea programului dispui de timp liber pentru a te bucura de activitati personale.

Sursa foto: Shutterstock/Analist de date