Compania de consultanta si audit financiar KPMG Romania ofera burse de 250 de euro lunar pentru 20 de studenti cu rezultate deosebite. Ei vor fi inclusi in programme de mentorship si sesiuni de training intensiv alaturi de liderii KPMG. Pe parcursul a trei ani, compania va oferi in total burse in valoare de 180.000 de euro.

Alocarea bursei se va face dupa prima sesiune de examene din facultate, in functie de notele obtinute la examenul de bacalaureat, notele din examenele universitare si activitatile extra-curiculare.

Bursele sunt oferite studentilor din anul 1 din Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE), Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. In urmatorii trei ani, 10 studenti ai ASE, 5 ai FSEGA si 5 ai FEAA pot participa in acest program, care recompenseaza studiul aprofundat, rezultatele academice si experienta practica intr-o piata concurentiala.

"Programul Burse de Excelenta incurajeaza si promoveaza carierele in domeniul auditului si consultantei si isi propune sa dezvolte capabilitatile de leadership si implicarea in activitatile extracuriculare. Este o investitie in viitorul tinerilor si al firmei noastre, mai ales ca beneficiarii acestuia vor avea oportunitatea de a lucra alaturi de noi atat pe parcursul programului, cat si dupa. Ii astept pe tinerii interesati in a avea un dialog despre cariera si succes pe pagina noastra de Facebook, facebook.com/kpmgromania", sustine Serban Toader, senior partner KPMG Romania.

Despre KPMG

KPMG este reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Compania este prezenta in 155 de tari si are in total 155.000 de profesionisti in firmele membre din intreaga lume. Societatile independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative ('KPMG International'), o entitate elvetiana.

Citeste si:
Metrorex deschide inca 6 casierii pentru studenti
Metrorex deschide inca 6...

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In 2013, compania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 42 de milioane de lei in Romania, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Studiu: Cati bani ar fi dispusi studentii sa plateasca drept chirie