Spune despre el ca este un „thinker”, un om caruia ii pasa si considera ca, in viata, intalnirile sunt fundamentale. Acele intalniri cu oameni despre care nu credeai ca exista, care iti dau incredere si te ajuta sa iei masura corecta a lumii. Crede in calibrarea valorii din Romania cu cea din afara, in onestitate, in oameni, in puterea exemplului, in lucrul bine facut si in Uzina Vehicule, una dintre uzinele situate pe platforma industriala Dacia de la Mioveni, al carei director executiv este din octombrie 2013.

Are patru copii, o sotie „foarte, foarte rabdatoare” si, in materie de muzica si filme, este eclectic. Ii plac doar „bucati” din muzica anilor `70-`80, Pink Martini, Queen, Rolling Stones si chiar Lady Gaga, a carei voce l-a surprins. Inainte, se uita cu placere la filmele lui Federico Fellini, dar acum a trecut la filmele Disney pentru ca nu mai este el cel care dicteaza in casa! Dar marturiseste: „Sunt foarte pozitive!”.

Citeste articolul integral pe Cariere online

Sursa foto: Flickr/Alexandre Normand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri