Platforma orange.ro/jobs/ ofera informatii in timp real despre joburile pentru care se fac angajari si o sectiune dedicata in care isi pot actualiza CV-ul printr-un upload in formatul pe care il au la indemana sau direct de pe profilul LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi in urma carora vor fi trimise notificari automate atunci cand acestea au devenit disponibile sau inainte ca termenul limita de aplicare sa expire.

In plus, candidatii vor putea afla in timp real fiecare etapa in care se afla. Cei aflati la inceputul carierei vor gasi pe site sfaturi despre dezvoltarea profesionala sau pot raspunde la intrebarile testului de personalitate, prin care isi vor putea da seama cum li se potrivesc valorile si cultura organizationala Orange.

Citeste si:

"Intreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine in sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestioneaza peste 150.000 de CV-uri si se intalnesc cu peste 7.500 de candidati anual", a declarat Viorel Nedelcu, resourcing manager la Orange Romania, unde lucreaza in prezent peste 2.800 de persoane.

In 2014, Orange Romania a primit pentru a doua oara certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute si este singura companie de telecomunicatii din Romania ce obtine aceasta certificare.