Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata marti, 11 noiembrie, este Cristian China Birta (Chinezu), blogger, cel care detine blogul cristianchinabirta.ro. De asemenea, el a creat proiectul kooperativa.ro, care inseamna multe bloguri de nisa, bloguri personale, Blogal Initiative si alte ispravi cu si pentru bloggeri.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 10-15 noiembrie este dedicata bloggingului.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro). Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.

Care sunt oportunitatile blogging-ului de nisa? Cat de mari sunt barierele de intrare in blogging? Cum creezi o comunitate? Care sunt lectiile invatate in blogging de catre Chinezu? Ce surse de monetizare aduc cei mai multi bani in blogging? Cat de importante sunt activitatile offline pentru a creste sanatos un blog/o comunitate online? Care este legatura intre rugby si blogging? Acestea sunt doar cateva intrebari la care Chinezu raspunde in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360.

Chinezu dezvaluie la WALL-STREET 360 suma pe care a castigat-o din blogging in 2014: 40.000 de euro, iar anul acesta asteapta incasari mai mari.

Citeste si
Blogul, ca second job: ce trebuie sa stii ca sa faci bani din blogging