Tanara care va coordona divizia de snacks-uri a PepsiCo pe 14 piete

Tanara care va coordona divizia de snacks-uri a PepsiCo pe 14 piete

Alina Imbrea, care a ocupat pana acum pozitia de senior marketing manager al divizie snacks-uri din cadrul PepsiCo, a fost promovata in pozitia de marketing director snacks in regiunea Greater Balkans, care cuprinde 14 piete.

Din noua sa pozitie, Alina Imbrea va fi responsabila cu gestionarea activarilor de brand pentru consumatori si a activitatilor de trade marketing pentru categoria snacks pe 14 piete diferite, insumand aproximativ 75 milioane de consumatori din Romania, Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Slovenia, Albania, fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Kosovo, Muntenegru, Grecia si Cipru. In acelasi timp, Imbrea va supraveghea activitatea de marketing a diviziei de snacks in Israel.

Un fost manager Lukoil a fost numit director de vanzari si marketing la GEFCO Romania

Un fost manager Lukoil a fost numit director de vanzari si marketing la GEFCO Romania

Compania de transport si logistica GEFCO Romania, controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are un nou director de vanzari si marketing, Dan Artenii (foto), care il inlocuieste in aceasta functie pe Tolga Oran, promovat in cadrul grupului.

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul vanzarilor, Artenii a ocupat anterior functia de director comercial in cadrul unor companii precum ISS Facility Services, Lukoil Romania (director departament vanzari uleiuri si produse petrochimice), Lukoil Lubricants Romania sau HUB Dacia Oil. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, specializarea Tranzactii Internationale, si detine un master in Administrarea Afacerilor in cadrul aceleiasi institutii.

Marius Scuta va fi noul director al JLL

Marius Scuta va fi noul director al JLL

Finalul de an a adus noi schimbari in companiile de consultanta imobiliara. Gijs Klomp, directorul JLL, a parasit compania si se va reloca in Praga pentru o pozitie de management in cadrul CBRE, iar conducerea JLL va fi preluata de Marius Scuta (foto).

In noul sau rol, Marius Scuta, care conduce in prezent departamentul de birouri si reprezentare exclusiva a chiriasilor, va fi sustinut indeaproape de Troy Javaher, CEE Head of Capital Markets al JLL, cel care a condus in trecut si activitatea biroului din Romania.

Fiul omului de afaceri Najib El Lakis a demisionat din conducerea SIF Banat-Crisana

Fiul omului de afaceri Najib El Lakis a demisionat din conducerea SIF Banat-Crisana

Cetateanul libanez Ali H. Lakis a demisionat vineri din functia de membru neexecutiv in Consiliului de Administratie al SIF Banat-Crisana (SIF1), in care un post similar este ocupat si de tatal sau, omul de afaceri Najib El Lakis.

"Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana, intrunit in data de 5 decembrie 2014, a luat act de demisia dlui. Ali H. Lakis din functia de administrator al societatii. Demisia a fost inregistrata la societate in data de 5 decembrie 2014", se arata intr-un comunicat al SIF Banat-Crisana citat de Mediafax.