Sunt o multume de specialisti care ne dau sfaturi de cariera. De la clasicul „fa ce iti place cu adevarat” la bine-cunoscutul „da 110% din energia ta pentru proiectul in care te implici”. Am auzit cu totii de ele, iar unele dintre aceste sfaturi chiar sunt de apreciat. Cu toate acestea, o intrebare lansata pe Quora a strans niste raspunsuri pe care nu le-am auzit prea des niciunul dintre noi. Si asta le face cu adevarat interesante si de luat in seama. Ele sunt idei practice care ne pot face viata la munca mult mai usoara decat pana acum.

Pe masuri ce urci pe scara ierarhica, succesul depinde de modul in care stii sa preiei taskurile care nu au un resposanbil direct. Cu alte cuvinte, daca e munca si nimeni nu si-o revendica, mai bine ai lua-o asupra ta.

Primul sfat inedit - Intreaba-ti seful care ii este cea mai mare problema si fa-o sa dispara. Afla mai multe sfaturi despre cariere pe CariereOnline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri