Cine va reprezenta noua amenintare competitiva la adresa ta? Va fi o firma consacrata care-si ridica stilul de joc la un nivel superior, o tanara companie care tocmai s-a lansat in afaceri si isi face intrarea pe scena intr-un mod remarcabil sau va fi un concurent care apare dintr-o alta industrie decat a ta?

Ce-ar fi daca rivalul tau nu este catusi de putin o organizatie traditionala, ci o platforma online ce reuneste o multime de oameni talentati care lucreaza pe cont propriu – asa-numitii freelanceri – si care, de fapt, nu are angajati? Platformele online de freelancing – precum Mechanical Turk, eLance, Topcoder si Tongal – organizeaza interactiunea dintre freelanceri si clientii care au nevoie de ei pentru anumite proiecte si, de asemenea, ofera noi moduri de lucru.

Ele au intrat pe scena fara a fi „detectate pe radar”, adesea ca niste „panouri” de postari online, aparent inofensive, in care erau oferite joburi temporare candidatilor care erau dispusi sa accepte asemenea joburi sau le cautau, dar acum aceste platforme se transforma in ceva mai mult de-atat. Acum ele pot prezenta o reala amenintare pentru organizatiile „asezate”.

Cititi articolul complet in CariereOnline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri