O tanara, numita director financiar la Pro TV

O tanara, numita director financiar la Pro TV

Aura Zaharia este, din ianuarie, noul director financiar (CFO) la Pro TV. In ultimii 10 ani, Aura Zaharia a detinut functia de CFO in organizatii precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Tiriac Auto si DTH Television Group. Anterior, ea a fost timp de doi ani regional finance director al Metromedia Telecom Group si audit manager la KPMG Romania timp de 6 ani. Noul CFO al Pro TV are 18 ani de experienta in finante si audit.

Tot o tanara, director executiv la EY

Tot o tanara, director executiv la EY

Compania de audit si consultanta financiara EY Romania a numit-o pe Ioana Mihai in functia de director executiv corporate finance in departamentul de Asistenta in Tranzactii.

Ioana Mihai are o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, printre care BCR - Erste, Citigroup si ING Bank. In cadrul EY Romania, ea va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valuation & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii.

Sursa foto: EY/Shutterstock.com

A lasat MedLife pentru Polisano

A lasat MedLife pentru Polisano

Ciprian Ciobanu a fost numit director de dezvoltare al Clinicii Polisano, firma care opereaza mai multe laboratoare, clinici si spitale din Bucuresti, Sibiu si Miercurea Ciuc. De profesie economist, Ciprian Ciobanu a detinut aceeasi functie, timp de 13 ani, in cadrul MedLife, cea mai mare retea privata de clinici si spitale din Romania.

Prin noua schimbare de management, resedintele grupului Polisano, Remus Borza, vrea sa dezvolte divizia medicala prin deschiderea in cursul anului 2015 a inca 3 centre de radioterapie, a unei noi clinici la Bucuresti si extinderea Clinicii Polisano Plaza.

Sursa foto: Businessman/Shutterstock.com

O femei conduce productia la Polisano

O femei conduce productia la Polisano

Fabrica de medicamente a grupului Polisano are din acest an un nou director de productie, Cornelia Tufaru. Ea vine cu experienta in conducerea productiei si fabricilor la Biofarm, Zentiva, Fabryo Corporation si la Polipharma Industries. Tufaru are licentiere dubla la Universitatea Politehnica si la Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti si are un MBA in Management, Bussines si Administrare.

Sursa foto: Medicamente/Shutterstock.com

Cezar Scarlat, partener al Abris Capital

Cezar Scarlat, partener al Abris Capital

Fondul de private equity Abris Capital Partners l-a numit pe Cezar Scarlat in pozitia de partener in urma rezultatelor obtinute in calitatea sa de managing director pentru Romania si Bulgaria.

“In ultimii doi ani am facut investitii mari prin achizitionarea Cargus, Urgent Curier si a altor trei jucatori mai mici, consolidand cu succes prezenta noastra pe piata de curierat rapid. Suntem dornici sa continuam investitiile in regiune, avand la dispozitie un nou fond de 450 milioane euro, si suntem deja in proces de incheiere a unor noi tranzactii, multe dintre ele in parteneriat cu antreprenori locali in cautare de capital pentru dezvoltarea si extinderea propriilor afaceri,” a declarat Cezar Scarlat, partener si head of Abris Romania si Bulgaria.

Sursa foto: Businessman/Shutterstock.com