Endava va angaja 50 de specialisti IT pana la sfarsitul lui 2015 si inca jumatate in urmatorii trei ani, in noul centru IT deschis in Pitesti. Aproximativ 40% dintre angajatii din acest centru vor fi recrutati prin programul Endava dedicat absolventilor IT.

Compania a ales sa deschida un nou sediu in Pitesti datorita potentialului de dezvoltare al acestui oras, mai ales daca sunt luate in considerare progresul recent si planurile de investitii in infrastructura, precum si potentialul universitatii din Pitesti, care are o oferta bogata in studii tehnice. Apropierea fata de Bucuresti, fapt ce asigura o comunicare rapida si usoara intre cele doua centre, a reprezentat un alt factor important in alegerea orasului Pitesti pentru noul centru Endava.

In afara Capitalei, Cluj-Napoca este pol al IT-ului, un domeniu in care lucrurile sunt puse pe roate datorita tinerilor specialisti din zona. Din acest motiv, dar si datorita investitiilor din ultima vreme, Clujul este vazut ca un Silicon Valley al Europei.

Investitiile realizate de Endava in primele 12 luni de la inaugurarea sediului din Pitesti vor depasi 125.000 euro, iar pentru al doilea an de activitate, compania estimeaza investitii similare.

Sediul Endava din Pitesti este situat in centrul orasului, intr-o cladire de birouri moderna, aflata in apropierea unui centru comercial, pe doua etaje, cu un spatiu total de 600 m².

Citeste si:
Min. Muncii vrea sa simplifice formularul A1, pentru detasarea...
Min. Muncii vrea sa...

Ce specialisti cauta Endava

Printre pozitiile pentru care se fac recrutari in prezent se numara Senior .Net Developer, Automation Tester, Software Tester, Security Test Engineer si Java Developer.

Ca parte din strategia de recrutare a Endava utilizata in toate locatiile companiei, in 2015, compania va organiza evenimente de tipul Open Day si programe pentru absolventi in Pitesti. De fapt, reprezentantii Endava estimeaza ca aproximativ 40% dintre angajarile din noul centru, in urmatorii trei ani, vor fi realizate prin intermediul programelor pentru absolventi IT.

In ceea ce priveste proiectele in care vor fi implicati noii angajatii Endava din Pitesti, acestea vor fi similare celor din Bucuresti, respectiv proiecte de dezvoltare software pentru companii din domeniul financiar, iar principalele tehnologii utilizate vor fi Java si .Net.

Citeste si:
Cum iti dai seama din timp daca cel mic va fi IT-ist si va avea un...
Parcursul profesional poate...

In ultimii doi ani, Endava a inregistrat o crestere cu peste 80% a numarului de angajati in Romania si continua sa fie foarte activa in recrutarea de specialisti IT pentru celelalte trei centre de dezvoltare si suport pe plan local, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, unde compania numara peste 1.200 de angajati.

Despre Endava

Endava are aproape 1.700 de angajati full time. Cu sediul central la Londra, Endava are birouri in Marea Britanie, SUA, Germania, Romania, Macedonia si Moldova si un venit anual de 64 milioane de lire sterline (peste 81 milioane de euro).

Endava ofera un spectru complet de servicii, inclusiv dezvoltare software si managementul aplicatiilor software, testare software, digital media, managementul infrastructurii si servicii cloud.

Citeste si:
Trei din zece angajati propun ca Valentine's Day sa fie declarata...
Sondaj BestJobs: Trei din...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Cum explica ANOFM faptul ca doar 200 de someri au gasit un job in strainatate
Setari Cookie-uri