Fericirea sefilor poate influenta, de multe ori, si starea de spirit a angajatilor. Un studiu realizat de compania Dynamic Human Resources arata ca peste jumatate dintre managerii romani, de la cel mai inalt nivel, se declara fericiti in legatura cu pozitia lor, declara Simona Nicolaescu, managing partner al firmei.

Managerii din Romania sunt fericiti cu pozitia pe care o au si reusesc sa mentina o balanta prin imbinarea vietii profesionale cu pasiunile pe care le au. Mai exact, 65% dintre cei cu pozitii de CEO sustin ca reusesc sa mentina o viata echilibrata si sa fie fericiti.

Procentul este chiar mai ridicat cand vine vorba de hobby-uri: 90% dintre manageri spun ca practica activitati care nu au legatura cu locul de munca. "Asta inseamna detasarea de la orice inseamna viata de business, concentrarea pe ceva care iti place foarte mult dincolo de business, ceea ce iti da un suflu nou", arata Simona Nicolaescu.

Studiu realizat de compania Dynamic Human Resources a luat in calcul 100 de manageri din Romania, iar rezultatele vor fi lansate pe 26 februarie.

Seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din saptamana 2-7 februarie este dedicata INOVATIEI IN BUSINESS. Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea managerilor, antreprenorilor si consultantilor invitati in studio-ul TV al wall-street.ro.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul
Setari Cookie-uri