Hortensia Nastase, numita vicepresedinte al grupului Lowe

Hortensia Nastase, numita vicepresedinte al grupului Lowe

Hortensia Nastase devine vicepresedinte al grupului Lowe si va coordona agentiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creatie), Golin (PR) si Vibe (BTL).

Cu peste 15 ani de experienta in comunicare, Nastase a fost managing partner Golin in perioada 2008-2014. “In doar doua generatii, publicitatea a evoluat de la anunturi prin care iti vindeai camionul la o forma extrem de sofisticata si versatila de schimbare a perceptiilor si comportamentelor. Generatia noastra de comunicatori cred ca este cea mai norocoasa, dar si cea mai provocata. Vad oportunitatea de evolutie si un imens potential in agentiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa si potenta”, declara Hortensia Nastase.

Alex Milcev, sef pe asistenta fiscala la EY

Alex Milcev, sef pe asistenta fiscala la EY

Alex Milcev a preluat conducerea departamentului de asistenta fiscala si juridica al EY Romania, ca urmare a plecarii lui Venkatesh Srinivasan, care se reintoarce in tara natala, India, pentru a prelua un rol executiv la nivel global in cadrul EY.

Alex Milcev (foto) este partener in cadrul EY inca din anul 2006 si are o experienta de peste 17 ani in calitate de consultant fiscal al unor importante companii din diverse sectoare de activitate. El a oferit consultanta clientilor sai atat pe probleme de fiscalitate interna cat si internationala, fiind implicat in proiecte complexe de restructurari, privatizari, raportare fiscala, optimizare fiscala, fiind in acelasi timp expert in domeniul preturilor de transfer din Romania.

De asemenea, este membru fondator al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si membru al Camerei de Comert Romano-Americane (AmCham)

Cine este sefa pe marketing la Immofinanz

Cine este sefa pe marketing la Immofinanz

Compania imobiliara Immofinanz Group a numit-o pe Alina Necula (34 ani) la conducerea departamentului de marketing a companiei din Romania.

Alina Necula s-a ocupat anterior exclusiv de departamentul de marketing si vanzari al Adama Group, dezvoltatorul imobiliar detinut integral de Immofinanz Group. Necula face parte din echipa Adama de peste sapte ani, iar in februarie 2013 a preluat coordonarea departamentului de marketing & vanzari. Ea are o experienta de peste 10 ani in marketing si vanzari in diverse posturi, in principal in domeniul imobiliar.

De la Rompetrol la functia de consultant asociat la The CSR Agency

De la Rompetrol la functia de consultant asociat la The CSR Agency

Oana Nastase, fost consilier de comunicare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si fost director de corporate affairs la Rompetrol, este noul consultant asociat in echipa The CSR Agency.

Oana Nastase are un background profesional in zona de responsabilitate sociala corporativa, dupa a fost timp de doi ani consilier de comunicare si marketing la Bursa de Valori Bucuresti, pana in 2009, cand a plecat la Rompetrol, unde a castigat un premiu numit "Best community program", in cadrul galei anuale "Oameni pentru oameni", organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare si AmCham, premiul fiind acordat pentru un program national realizat pentru companie - "Together for Each and Every One". De-a lungul carierei, ea a castigat mai multe premii, inclusiv "Femeia de afaceri a anului", in 2010, in cadrul unei gale organizate de TVR si Camera de Comert.

Roxana Popel, head of tax la o casa de avocatura

Roxana Popel, head of tax la o casa de avocatura

Biroul de la Bucuresti al casei de avocatura CMS Cameron McKenna a cooptat-o pe Roxana Popel ca Head of Tax, mutare prin care isi dezvolta serviciile de consultanta in domeniul taxelor.

Roxana Popel s-a alaturat CMS Romania, o societate cu aproximativ 50 de avocati, ca Head of the Tax Department, dupa o colaborare de 15 ani cu PwC Romania, unde a ocupat functia de director.

O femeie, la conducerea brandului Seat

O femeie, la conducerea brandului Seat

Ruxandra Soare (47 ani) a fost numita brand manager Seat, in cadrul Porsche Romania, incepand din ianuarie 2015. Ea il inlocuieste pe Bogdan Militaru, actualul brand manager Audi.

Ruxandra Soare a absolvit Facultatea de Eletrotehnica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, iar din 1993 a lucrat in cadrul Institutului de Cercetari si Proiectare Ecoenerg. Din 1998 activeaza in cadrul Porsche Romania, mai intai ca disponent al marcii Volskwagen, apoi ca asistent brand manager Seat (2001), pentru ca din 2004 sa devina product manager Seat, pozitie pe care a detinut-o pana in noiembrie 2012.

Dragos Maciuca, numit sef la un centru Ford in Silicon Valley

Dragos Maciuca, numit sef la un centru Ford in Silicon Valley

Ford Motor l-a numit pe inginerul roman Dragos Maciuca, fost angajat la Apple, in fruntea unui nou centru de cercetare si inovatie inaugurat joi la Palo Alto, California, se arata intr-un comunicat al companiei auto americane.

Dragos Maciuca (foto), care a lucrat din ianuarie 2013 pana in ianuarie anul acesta ca inginer de sisteme pentru Apple, va coordona cei 125 de cercetatori, ingineri si oameni de stiinta care vor activa in cadrul noului centru din Silicon Valley. Anterior, Maciuca a ocupat diferite pozitii in departamentele de tehnologie si cercetare ale unor companii precum BMW, Nissan si Lockeheed Martin. Inginerul roman si-a definitivat doctoratul in inginerie mecanica la Universitatea din Brekley, California, scrie Mediafax.

Sursa foto: Silicon Valley/Shutterstock.com

Lars Wiechen, partener la Deloitte Romania

Lars Wiechen, partener la Deloitte Romania

Lars Wiechen s-a alaturat Deloitte Romania ca partener in cadrul Serviciilor de Consultanta Financiara si va coordona departamentul de Servicii de evaluare si modelare a afacerilor companiei.

Cu o experienta de peste 13 ani in companii din Big 4, in Romania si Germania, Lars Wiechen a fost implicat in majoritatea tranzactiilor importante de pe piata romaneasca, coordonand evaluari, atat in cadrul unor achizitii, cat si in scopul raportarilor financiare. Pe parcursul celor noua ani petrecuti pe piata romaneasca, el a fost membru acreditat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati (ANEVAR) si membru al Comisiei de verificare si Monitorizare din cadrul ANEVAR.

Ce schimbari apar la varful Mega Image

Ce schimbari apar la varful Mega Image

Mega Image, cel mai mare retailer alimentar dupa numarul de magazine, anunta incepand cu aceasta luna schimbari la nivel de management a structurii organizationale, ca parte a planului de dezvoltare pentru 2015.

  • Mircea Moga (foto) preia noua pozitie de director comercial marci nationale si va asigura implementarea noii strategii comerciale privind marcile nationale.
  • Catalina Aldea preia noua pozitie de director comercial marci proprii si va superviza activitatea departamentului de siguranta alimentara.
  • Mihai Spulber preia pozitia de director operational, din 2010 pana in prezent ocupand pozitia de director financiar.
  • Lucian Vilau este noul director financiar, din 2012 pana in prezent ocupand pozitia de director logistica.

Viorel Opait, noul business development director al JLL

Viorel Opait, noul business development director al JLL

Viorel Opait va fi noul business development director al companiei de consultanta imobiliara JLL. El va fi responsabil cu dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung cu principalii actori din piata imobiliara (propietari, chiriasi, investitori), cu accent pe zonele de birouri si industrial.

Inainte de pozitia ocupata in JLL, Viorel Opait a lucrat pentru Colliers in cadrul departamentului de servicii corporative. Viorel Opait este absolvent al Academiei de Studii Economice, cu o experienta de peste 10 ani in piata imobiliara, avand in portofoliu peste 100 de tranzactii incheiate, care insumeaza peste 500.000 mp de spatii tranzactionati.

Ion Catutoiu, noul country manager al Volumetric Romania

Ion Catutoiu, noul country manager al Volumetric Romania

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Grup Volumetric l-a numit la conducerea operatiunilor din Romania pe Ion Catutoiu, consultant cu experienta de 20 de ani in piata imobiliara autohtona. Ion Catutoiu , fondatorul RealTime, a preluat functia de country manager al filialei din Romania, asumandu-si planurile de expansiune ale companiei in directia dezvoltarii de proiecte medii rezidentiale, precum si in zona de achizitii comerciale.

Sursa foto: Concept de reusita/Shutterstock.com