DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank, cauta 300 de specialisti in IT&C pana in 2016. In total, centrul va ajunge la 500 de angajati.

Compania vrea sa angajeze persoane cu 5-7 ani de experienta, dar si juniori, pe posturi in quality assurance, software development, project management, IT ar-chitecture, functional/business analysis.

Cu cat vei fi platit la DB Global Technology

In centrul condus de Marian V. Popa (59 ani), specialistii in IT&C creeaza aplicatii software pentru operatiunile trezorerie si managementul riscului de credit ale bancii germane. Media salariala este intre 1.500 si 2.000 de euro pe luna, potrivit declaratiilor facute de Popa la lansarea centrului, in mai 2014.

De la deschiderea DB Global Technology, in ianuarie 2014, compania a angajat 200 de persoane pana acum. Cu noile planurile de recrutare, centrul s-a extins pe al doilea etaj, iar acum ocupa un spatiu de peste 6.000 de metri patrati. Centrul cuprinde o zona de relaxare de 750 mp, centre de socializare de 250 mp, 4 zone pentru servit cafeaua, 12 sali echipate cu sisteme pentru conferinte video, 2 sali de intalniri de tip analog, 32 sali de in-talniri cu echipamente digitale, 2 sali de sedinte cu o capacitate de peste 100 de persoane si 6 camere de proiect prevazute cu smart board.

Citeste si:
România, pe primul loc în Europa la deficitul de angajaţi din IT&C
România, pe primul loc în...

DB Global Technology din Bucuresti este centrul de tehnologie al bancii germane pe Europa Centrala si de Est si a fost deschis in urma unei investitii de 10 milioane de euro.

Prezenti la evenimentul de lansare in mai 2014, premierul Victor Ponta si ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, au declarat ca Deutsche Bank va primit pentru acest centru 15,6 milioane de euro prin schema de ajutor de stat, iar pana in 2016 investitia totala va ajunge la 39 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice.

Sursa foto: Candidati la un job/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Scrisoarea de intenţie: de domeniul trecutului sau încă o necesitate?
Setari Cookie-uri