Daca unii dintre antreprenori isi transmit afacerea din tata in fiu, exista in Romania un business in care si angajatii pot face asta. Este vorba despre distileriile Alexandrion, iar despre acest model de a face afaceri a vorbit pentru revista Cariere chiar fondatorul sau, Nawaf Salameh.

In viziunea omului de afaceri, traditia in business este lucrul facut cu oameni care au legaturi speciale intre ei. Si daca in general, o afacere se transmite din tata in fiu, in cazul acestui antreprenor, distileriile Alexandrion face lucrul asta si prin intermediul angajatilor.

Specialistii sunt un mix de varsta si experienta, astfel ca pe langa fiecare profesionist in domeniu sunt primiti mai multi tineri care sunt pregatiti sa fure meseria si secretele ei. „Avem oameni care sunt aici de cand a inceput businessul. Acestia sunt cei pe care i-am angajat de cand erau in anul 2 sau 3 de facultate, iar acum sunt la a doua generatie la noi, adica si-au pregatit si copiii sa fie angajati la noi”, afirma Nawaf Salameh.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Sursa foto: Cariereonline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri