Daca unii dintre antreprenori isi transmit afacerea din tata in fiu, exista in Romania un business in care si angajatii pot face asta. Este vorba despre distileriile Alexandrion, iar despre acest model de a face afaceri a vorbit pentru revista Cariere chiar fondatorul sau, Nawaf Salameh.

In viziunea omului de afaceri, traditia in business este lucrul facut cu oameni care au legaturi speciale intre ei. Si daca in general, o afacere se transmite din tata in fiu, in cazul acestui antreprenor, distileriile Alexandrion face lucrul asta si prin intermediul angajatilor.

Specialistii sunt un mix de varsta si experienta, astfel ca pe langa fiecare profesionist in domeniu sunt primiti mai multi tineri care sunt pregatiti sa fure meseria si secretele ei. „Avem oameni care sunt aici de cand a inceput businessul. Acestia sunt cei pe care i-am angajat de cand erau in anul 2 sau 3 de facultate, iar acum sunt la a doua generatie la noi, adica si-au pregatit si copiii sa fie angajati la noi”, afirma Nawaf Salameh.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Citeste si:
Rosu, ultramaratonist: Oamenii si-au gasit propriul Everest
INTERVIU VIDEO | Andrei Rosu,...
Sursa foto: Cariereonline.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Andrei Rosu: Pe termen lung nu te ajuta motivatia, ci obiceiurile
Setari Cookie-uri