Grupul francez Webhelp, care activeaza in zona de BPO, organizeaza pe 3 martie o companie de recrutare online pe Facebook, prin care pune la bataie 300 de job-uri pentru tineri.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Grupul Webhelp are sedii in Bucuresti. Ploiesti si Galati, iar pe 3 martie lanseaza „Ziua de Recrutare Online pe Facebook” un eveniment online adresat celor care se afla in cautarea unui job. „Ziua de Recrutare Online” se va organiza pe pagina de Facebook a companiei si sunt puse la dispozitie 300 de job-uri. Intreaga echipa de recrutare a companiei va fi disponibila, pe 3 martie, pentru a raspunde tuturor intrebarilor candidatilor si va analiza CV-uri.

Webhelp Romania, care, in prezent, are peste 1.600 de angajati in cele patru sedii (doua in Bucuresti si cate unul in Galati si Ploiesti) intentioneaza sa formeze o echipa de 2.000 de angajati pana la finalul acestui an. Compania a ales sa organizeze acest eveniment pe Facebook unde are peste 9.000 de prieteni.

Webhelp vrea sa incheie anul cu peste 2.000 de angajati

„In 2015 vrem sa ajungem la 2.015 angajati. Am adaugat clienti noi in portofoliul companiei si suntem pregatiti sa ne dezvoltam echipa. Cautam solutii pentru a fi cat mai accesibili candidatilor. Si, pentru ca majoritatea angajatilor nostri sunt tineri, stim cat este de important sa fim aproape de de acestia si sa gasim o forma de dialog mai putin solicitanta. Iar reteaua de socializare Facebook asigura cadrul ideal. La acest eveniment online, care se va desfasura pe chat-ul paginii noastre - se pot adresa intrebari, se pot trimite CV-uri, iar echipa noastra este pregatita sa ofere raspunsuri in timp real si sfaturi extrem de utile care sa ajute la angajare”, a precizat Mihaela Rusu, director general al Webhelp Romania.

Webhelp Romania pune la dispozitie job-uri atat pe proiecte de voce (call-center), cat si backoffice (BPO). Noii angajati beneficiaza de training-uri specializare, iar echipa are la dispozitie un program complex de formare continua. De anul trecut, angajatii beneficiaza de reduceri la mai multi furnizori si producatori, prin cardul Webhelp People. Iar din toamna, Webhelp Romania a lansat o colaborare cu Institutul Francez prin intemediul careia asigura formare in limba franceza pentru candidatii care au venit la interviu, au sustinut testul de limba franceza, dar nu au luat „nota de trecere”. Astfel, gratuit, aceste persoane se pot inscrie la un curs intensiv de limba franceza, iar dupa aceea se pot alatura echipei Webhelp Romania.

Citeste si:
Tot ce trebuie sa faci inainte de interviul de angajare
Opt lucruri pe care trebuie...

„In 2014, peste 100 de tineri au avut oportunitatea sa-si dezvolte cariera in cadrul Webhelp Romania, pe functii de middle management, data mining, calitate, training si coaching”, a declarat si Andra Maxim, director de Resurse Umane in cadrul Webhelp Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Faci bani lejer: 7 joburi in care ai nevoie doar de un smartphone