Programele de internship sunt axate pe software embedded, web development (PHP, Drupal, Magento) si marketing online, iar fiecare va dura 3 luni. Programul Software Embedded va incepe din martie, iar celelalte patru se vor desfasura de la 1 iulie 2015.

Citeste si Angajatii din programare sunt invadati din toate partile, primesc trei propuneri de angajare pe saptamana.

“Noi am vrea sa-i angajam pe toti. Cel putin pe marketing online, din trei interni am vrea sa ramana cel putin o persoana. Pe posturile tehnice, incercam sa-i retinem pe toti. Anul trecut, o singura persoana din 8 nu a ramas in companie dupa internship. Selectia este destul de pretentioasa, asta inseamnand ca daca reusesc sa treaca de selectie, sunt pregatiti sa faca parte din echipa noastra”, a declarat, pentru Wall-Street.ro, Florentina Greger (foto jos), HR manager la Zitec.

Citeste si:

Programul la Zitec este platit cu un salariul minim pentru studii superioare. Chiar si asa, internii nu sunt motivati partea financiara, ne-a povestit Florentina Greger.

“Internshipurile sunt cea mai eficienta metoda de recrutare a viitorilor angajati, tocmai pentru ca toata lumea cauta, este un mediu competitiv. Dar nu numai noi. Cred ca toate companiile care sunt active si se extind folosesc internshipurile”, a completat HR managerul intr-un interviu exclusiv pentru Wall-Street.ro.

Florentina Greger le recomanda tinerilor programele de internship pentru ca sunt o solutie pentru studenti sau proaspat absolventi, care se incheie cu o oportunitate de intrare pe o piata, indiferent de natura ei.

Recrutare reala prin realitate virtuala

Studentii interesati pot afla mai multe despre programul de internship si pot aplica la acesta la Targul de Joburi IT&C 2015, organizat intre 5 si 6 martie de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. In cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenti ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuala.

Mai multe informatii pot afla si prin programele Stagii pe Bune si Spring IT, organizate in perioada imediat urmatoare, dar si online, pe pagina de cariere Zitec si pagina de Facebook Zitec.

Sursa foto: Studenti/Shutterstock.com