Compania germana de transport feroviar Deutsche Bahn a deschis la Bucuresti un Centru de Contabilitate pentru Europa, intr-un spatiu inchiriat in cadrul Hermes Business Campus, amplasat in Pipera si a anuntat ca va angaja 600 de romani care cunosc de limbi straine.

In prima etapa, in acest centru vor lucra circa 160 de persoane pana la finele acestui an, urmand ca la finele anului 2018 numarul angajatilor sa urce la 600 de persoane. Suprafata inchiriata in prezent totalizeaza 2.000 metri patrati, urmand sa fie extinsa la 6.000 metri patrati.

Din acest centru vor fi gestionate activitatile de contabilitate ale tuturor locatiilor Deutsche Bahn din afara Germaniei, respectiv pentru 35 de tari. Deutsche Bahn este prezenta in Romania prin companiile Schenker Romtrans si DB Schenker Rail Romania, cu un rulaj total de aproximativ 150 milioane euro in 2013. Cele doua firme, controlate prin filiala DB Schenker, furnizeaza servicii de transport rutier, feroviar, maritim si aerian, depozitare si operatorie portuara.

Sursa foto: Angajari, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri