Edenred Romania si-a luat director din Polonia

Edenred Romania si-a luat director din Polonia

Vianney du Parc este noul director general al Edenred Romania, companie de tichete de masa si alte tipuri de tichete. El vine la conducerea companiei in locul lui Pierre Gagnoud, numit sef la Edenred Spania.

Vianney du Parc a fost anterior director general al Edenred Polonia. El este absolvent al Paris Business School, cu studii post-universitare in Finante. Dupa o prima experienta ca auditor financiar la Deloitte, Vianney du Parc s-a alaturat departamentului de control financiar al grupului Accor in 2005, iar in 2008 a devenit director financiar pentru Accor Hotels in Europa de Est.

ELCEN are un nou director general, fost viceprimar al Capitalei

ELCEN are un nou director general, fost viceprimar al Capitalei

Producatorul de energie electrica si termica ELCEN Bucuresti are din martie un nou director general, Marcel Nicolaescu, fost viceprimar al Capitalei, fiind numit in functie in locul lui Gabriel Ignat, care a demisionat la inceputul saptamanii.

Marcel Nicolaescu a fost numit in functie de Consiliul de Administratie al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), se arata intr-un comunicat al companiei, scrie Mediafax.

"Este o mare provocare si vreau ca, in scurt timp, alaturi de membrii Consiliului de Administratie, sa scoatem societatea din impasul in care se afla. As dori ca in perioada urmatoare, CET-urile sa devina adevarate centre de profit si voi face toate diligentele necesare in acest sens", a declarat, in comunicat Nicolaescu.

Mondelez Romania numeste un nou director general. Cine este Ivaylo Naydenov

Mondelez Romania numeste un nou director general. Cine este Ivaylo Naydenov

Mondelez Romania a anuntat numirea unui nou director general, Ivaylo Naydenov, care va administra pietele din Romania, Bulgaria si cele din Estul Adriaticii.

Ivaylo Naydenov ii urmeaza lui Gerard Chandran, care a decis sa paraseasca compania, precizeaza compania. Naydenov lucreaza din 2004 la Mondelez Bulgaria, unde a avut functiile de director de vanzari si marketing si directr general.

Presedintele CA de la Aeroporturi Bucuresti, in CA la CFR Calatori

Presedintele CA de la Aeroporturi Bucuresti, in CA la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) in perioada 2010-2012, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), a fost numit la inceputul lunii martie administrator la CFR Calatori.

"La inceputul lunii martie, Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a CFR Calatori SA a aprobat numirea a trei noi membri in CA al companiei: Iosif Szentes, Ionela Adriana Atanasiu si Dan Iulius Plaveti. In aceeasi hotarare AGA au fost reconfirmati urmatorii membri ai CA: Alexandrina Corina Gatej - presedinte, Dana Rachila Galben si Alexandru Petrescu", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Concept de reusita/Shutterstock.com