Managerial Internship la P&G

Managerial Internship la P&G

Procter&Gamble (P&G), companie producatoare de bunuri de larg consum, organizeaza stagii de internship managerial pe o durata de trei luni, in perioada verii. Programul este dedicat studentilor in ultimul an de studii sau in al doilea an de masterat, care vor sa obtina experienta in departamentele de marketing, vanzari, HR, financiar, logistica si cercetare a pietei in Bucuresti. Compania are stagii si in fabricile din Urlati si din Timisoara.

Programul de internship este platit. Studentii interesati pot aplica pana pe 31 mai pe site-ul companiei.

Sursa foto: P&G/Shutterstock.com

Internship la Unilever

Internship la Unilever

Unilever accepta studenti din anul doi de facultate, dar si din anul trei si studenti la masterat, pentru 3 luni de zile intr-un internship platit. Asa ca daca te intereseaza o cariera in marketing, vanzari sau finante, poti aplica chiar acum pentru un internship platit intre iulie si septembrie la compania de bunuri de larg consum.

Sursa foto: 360b / Shutterstock.com

Internship in marketing la Nestle

Internship in marketing la Nestle

Si Nestle ofera stagii de internship platite, in regim part-time, pe o perioada de 4 luni de zile. Asadar, studentii pasionati de marketing pot aplica aici. Programul de internship este dedicat studentilor la marketing, management, administrarea afacerilor, comert sau alte domenii conexe, care sa vorbeasca fluent limba engleza si sa aiba abilitatea de a intelege cum functioneaza business-ul si empatie fata de client.

Sursa foto: 360b / Shutterstock.com

Internship la Pepsi sau Coca-Cola

Internship la Pepsi sau Coca-Cola

Sub denumirea "Butterfly Effect", Pepsi organizeaza un program de internship platit pentru studentii in anul doi sau anul trei. In functie de studii, ei pot aplica in departamentele HR, marketing, vanzari, productie sau operatiuni.

Totodata, competitorul Coca-Cola are stagii de internship pentru studentii intre anii 2 si 4 de studii si masteranzilor. Ei pot lucra in marketing, logistica, departamentul financiar, mentenanta, productie, taxe si quality assurance.

Sursa foto: Chones / Shutterstock.com

Internship platit la stat

Internship platit la stat

Daca iti vezi cariera intr-o institutie de stat, ai putea sa incepi de acum cu un internship platit. Guvernul pune la bataie stagii pentru 300 de studenti si albsolventi in 77 de institutii publice pentru o perioada de doua luni.

Candidatii trebuie sa aiba cel mult 25 de ani, sa cunoasca foarte bine o limba straina de circulatie internationala si pachetul Microsoft Office, dar, pe langa acestea, sa verifice conditiile fiecarei institutii. Inscrierea se face pana pe 31 mai, printr-un formular publicat pe site-ul internship.gov.ro.

Sursa foto: Florianopulopulos / Shutterstock.com

Sursa foto: Concept de reusita/Shutterstock.com