Internet of Things (IoT) patrunde accelerat atat in zona de business cat si in cea personala in cele mai neasteptate moduri. Specialistii romani din IT se asteapta, in acest an, ca panta de adoptie a IoT sa mai capete cateva grade in plus.

Revista Cariere a stat de vorba cu Bogdan Tudor, CEO & Founder Class IT, CIO Council Board Member, care ne-a povestit despre trendurile care se vor instala odata cu adoptarea noilor tehnologii, acestea fiind doar un preambul al subiectelor ce vor fi abordate si in cadrul Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania (12 mai 2015, JW Marriott Hotel).

Cititi mai mult despre Cum va arata Internet of Things in Romania lui 2015 pe cariereonline.ro

Sursa foto: Software developer/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri