BRD Finance are un nou director general

BRD Finance are un nou director general

BRD Finance a anuntat numirea unui nou director general, in persoana lui Eric Dhoste, in contextul in care fostul CEO Antoine Gabizon a fost delegat sa conduca filiala Societe Generale din Georgia.

Eric Dhoste este absolvent al Ecole de Management din Lyon si are o cariera de 30 de ani in cadrul Societe Generale. Noul manager are o experienta diversificata pe zonele de corporate si retail banking, dobandita atat in Franta, cat si in strainatate.

Aura Zaharia, fost CFO in trustul Intact, s-a mutat la Pro TV

Aura Zaharia, fost CFO in trustul Intact, s-a mutat la Pro TV

Pro TV are, din ianuarie, un nou director financiar, in persoana Aurei Zaharia, manager cu 18 ani de experienta in domeniul finantelor si al auditului.

In ultimii zece ani, Aura Zaharia a detinut functia de CFO in organizatii precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Tiriac Auto si DTH Television Group. Anterior, ea a fost timp de doi ani regional finance director al Metromedia Telecom Group si audit manager la KPMG Romania timp de 6 ani.

EY Romania si-a luat director excutiv un manager cheie de la BCR

EY Romania si-a luat director excutiv un manager cheie de la BCR

Compania de audit si consultanta financiara EY Romania a numit-o pe Ioana Mihai in functia de director executiv corporate finance in departamentul de Asistenta in Tranzactii.

Ioana Mihai are o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, printre care BCR - Erste, Citigroup si ING Bank. In cadrul EY Romania, ea va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valuation & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii.

Cine este danezul care preia conducerea Philip Morris Romania

Cine este danezul care preia conducerea Philip Morris Romania

Danezul Steen Hjortholm a fost numit de Philip Morris International la conducerea operatiunilor din Romania, in locul lui Sergey Slipchenko, care si-a incheiat mandatul de patru ani si isi va continua activitatea in filiala Philip Morris Rusia.

Steen Hjortholm a mai lucrat in Romania, in urma cu 16 ani, in calitate de director de distributie. Ulterior, el a fost responsabil de construirea infrastructurii de logistica si distributie, asigurand accesul produselor la nivel national, si de constructia de capacitati de productie greenfield. Anterior preluarii pozitiei de managing director al operatiunilor din Romania, el a detinut pozitia de director Commercial Capabilities Development in cadrul Philip Morris International. Hjortholm lucreaza in cadrul Philip Morris International de 19 ani, potrivit Mediafax.

Un roman, numit director de marketing pe Europa de Sud-Est la PepsiCo

Un roman, numit director de marketing pe Europa de Sud-Est la PepsiCo

PepsiCo l-a promovat pe Calin Clej din pozitia de senior marketing manager in functia de director de marketing in Europa de Sud-Est .

Din noua pozitie, el va coordona platformele de Brand si Trade Marketing pentru bauturile din portofoliul PepsiCo in Romania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru si Israel, care numara peste 67 de milioane de consumatori.

Romanul care a ajuns in managementul Danone in SUA

Romanul care a ajuns in managementul Danone in SUA

Laurentiu Tulvan, 43 de ani, a fost numit in functia de director proiecte de dezvoltare si performanta pentru SUA si Canada in cadrul Danone, dupa ce in ultimii ani a fost directorul de operatiuni al Danone pe Europa de Sud Est, a anuntat producatorul de lactate.

Laurentiu Tulvan, care a ocupat in ultimii ani pozitia de director operatiuni Danone in Europa de Sud Est, preia functia de director proiecte de dezvoltare si performanta pentru divizia lactate din regiunea Danone America de Nord, care cuprinde SUA si Canada. Laurentiu Tulvan ii va raporta lui Fernando Lafuente, vicepresedinte operatiuni America de Nord la Danone.

Cine este italianul care conduce Ford Romania

Cine este italianul care conduce Ford Romania

Ford Romania are un nou director general, pe italianul Valerio Brenciaglia (45 de ani), care il inlocuieste pe Zoltan Brassai, dupa ce acesta a fost cooptat in echipa Ford Europa, in calitate de brand director - Large Cars.

Valerio Brenciaglia cunoaste piata din Romania, in perioada iulie 2012 – septembrie 2013 a detinut pozitia de director vanzari si marketing in cadrul Ford Romania. In noua lui pozitie de director general al Companiei Nationale de Vanzari, Valerio Brenciaglia se va alatura si Consiliului de Administratie al Ford Romania. Managerul, absolvent de studii economice, s-a alaturat companiei Ford in 1999, si a detinut numeroase pozitii in departamentele vanzari, marketing si servicii, Ford Italia, inclusiv cea de director operatiuni (Field Operations Manager).

Sursa foto: Manager/Shutterstock.com