Anul acesta 30 de studenti au sansa sa urmeze cursurile specializarii de Marketing din cadrul Facultatii de Stiinte Economice din Sibiu fara a plati taxa. Locurile vor fi finantate de compania internationala de telefonie KeepCalling

Compania KeepCalling si Facultatea de Stiinte Economice din cadrul ULBS au incheiat un parteneriat pentru anul scolar 2015-2016 prin care compania KeepCalling se angajeaza sa acopere integral taxa de scolarizare pentru 30 de studenti. Parteneriatul a fost semnat pentru a incuraja tinerii sa urmeze o cariera in marketing.

Admiterea in cadrul specializarii de Marketing se face pe baza concursului de dosare si incepe in 13 iulie. Mai multe detalii legate de admitere sunt disponibile pe site-ul universitatii.

Parteneriatul KeepCalling include si o latura practica, sustinuta de specialistii interni, care ii vor familiariza pe studenti cu activitatile specifice marketing-ului online, cu tool-urile folosite pentru crearea si monitorizarea campaniilor de advertising. Studentii isi vor dezvolta astfel competente care ii vor ajuta sa isi gaseasca mai repede un loc de munca, iar ulterior sa deprinda mai usor abilitatile necesare indeplinirii task-urilor zilnice.

KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003.

(P) Reset 2019: solutiile...
Citeste si: (P) Solutiile comunitatii de afaceri la problemele create de stat

Sursa foto: Bursa, shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
REITs: forma alternativa de finantare a pietei imobiliare