CV text

CV video

Tu decizi ce vrei sa transmiti!

92% dintre angajatori acorda aproximativ 102 secunde pentru a scana un CV. Intr-un minut video poti furniza mai multa informatie decat poate fi citita, in plus, tu alegi ce anume.

Ramai in mintea recrutorului si mergi la interviu!

Oamenii retin 10% din ce citesc. 70% din ceea ce vad si aud.

Oferi recrutorului ce isi doreste!

Recrutorul sare peste CV-ul lipsit de structura sau cu surplus de informatii. 89% dintre angajatori isi doresc sa poata viziona CV-ul candidatilor in format video.

Esti eficient si economisesti timp

Adaptarea CV-ului pentru fiecare aplicatie la un job poate dura chiar si o ora. Un CV video iti consuma intre 2 si 5 minute.

Esti in pas cu tehnologia

Un CV printat il ajuta foarte mult pe recrutor, pentru a conduce interviul. Pentru a ajunge la intreviu, insa, ai nevoie sa iesi din multime, sa ai ceva diferit si sa dai dovada de flexibilitate.

Iti demonstrezi competentele!

Orice informatie scrisa, are nevoie de verificare, mai ales daca nu ai certificari sau cursuri de specialitate. Fie ca sunt limbi straine, fie abilitati de comunicare, poti arata concret cat de bun esti.

Decizia de a trece in etapa urmatoare este luata de subconstientul angajatorului in 90 de secunde.

Informatiile au fost oferite de specialistii in resurse umane de la compania Apt Group, care detine primul site de recrutare pe care candidatii pot incarca un CV video.

Sursa foto: Play/Shutterstock.com