Mai putin de un sfert (23%) dintre tineri au declarat ca au primit intre 250 – 350 euro, in timp ce 19% au avut salarii peste 350 euro, iar 16% salarii sub 150 euro, potrivit studiului.

Planuri de recrutare ale companiilor in 2015

In ceea ce priveste planurile de angajare ale companiei, studiul arata ca trei sferturi dintre organizatii vor sa recruteze intre 3-10 interni in cursul acestui an. Peste 70% dintre tinerii care sunt selectati pentru un internship/trainee primesc propuneri in vederea ocuparii unei pozitii permanente in cadrul companiei la finalul programului.

Iar cei angajati primesc din partea companiei o serie de alte extrabeneficii printre care, cele mai frecvente sunt: zilele de concediu, bonurile de masa, asigurarile medicale, training-uri si cursuri de specializare, burse de studiu, vacante platite.

Citeste si:

Tinerii care sunt in cautarea unui loc de munca pot sa acceseze targul virtual Hipo.ro pentru absolventi, un proiect online de recrutare adresat studentilor si masteranzilor care finalizeaza studiile si vor sa se angajeze in aceasta vara.