„Daca nu esti la munca in trei luni de la completarea dosarului, iti primesti banii inapoi!”. Aceasta este responsabilitatea pe care si-o asuma compania de recrutare Banca de Joburi.

Astfel, compania le garanteaza aplicantilor ca, pe majoritatea programelor, daca in termen de trei luni de zile de la completarea dosarului de inscriere nu le mediaza plasamentul la un loc de munca, le returneaza banii platiti pe tariful de inscriere si continua sa le caute un job fara a le mai cere vreun ban.

Oferta vine in conditiile in care durata contractuala standard a unui astfel de serviciu este de un an de zile.

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 14 ani in domeniul resurselor umane. Banca de Joburi isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate.

Citeste si:
Idee de afacere:cum sa faci bani din viitorul romanilor in strainatate
A asteptat 10 ani ca astazi...
Sursa foto: interviu angajare, Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri