Deloitte Romania promoveaza un nou partener coordonator si trei noi directori

Deloitte Romania promoveaza un nou partener coordonator si trei noi directori

Deloitte Romania anunta promovarea lui Farrukh Khan in pozitia de partener coordonator pentru Servicii de Audit si Evaluare a Riscului (AERS) si a trei noi directori.

Farrukh Khan coordoneaza in prezent practicile din sectorul Energie si Resurse Naturale la nivelul Europei Centrale in cadrul Deloitte si deja si-a asumat noul rol.

Totodata, incepand cu 1 septembrie 2015, Paula Lavric (servicii de consultanta in evaluarea riscurilor- ERS), Irina Dobre (audit) si Carmen Baibarac (HR) se vor alatura echipei de conducere a Deloitte.

Foto: om fericit, Shutterstock

Schneider Electric promoveaza o romanca in functia de vicepresedinte financiar pentru regiunea Europei de Sud-Est

Schneider Electric promoveaza o romanca in functia de vicepresedinte financiar pentru regiunea Europei de Sud-Est

Schneider Electric, companie cu activitate in managementul energiei si automatizari, o promoveaza pe Andreea Bovnoczki, in functia de vicepresedinte financiar pentru regiunea Europei de Sud-Est. In locul ei, la conducerea echipei financiare din Romania, a fost numita Carmen Stanciu, fost director financiar in cadrul companiei.

Andreea Bovnoczki ocupa anterior numirii pozitia de finance business partner Schneider Electric Romania.

Astfel, aceasta va coordona activitatile financiare ale grupului Schneider Electric in cadrul unui cluster recent infiintat, care reuneste tarile din Europa de Sud-Est. In noul sau rol, Bovnoczki va raporta direct lui Philippe Sauer, presedinte Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, si va continua sa isi desfasoare activitatea in biroul din Bucuresti, de unde a contribuit la succesul echipei locale in ultimii sapte ani.

Schimbari de management la Ford Romania

Schimbari de management la Ford Romania

Ford Romania a anuntat o serie de schimbari la nivelul conducerii companiei, atat pentru uzina din Craiova, cat si pentru compania nationala de vanzari a Ford, cu sediul in Bucuresti. Jaime Ortiz-Canavate a fost numit manager al fabricii de motoare din Craiova, inlocuindu-l pe John Oldham, acesta din urma fiind astfel avansat in functia de manager asistent pe operatiuni vehicule in Craiova.

Atat John Oldham (foto stanga) cat si Jaime Ortiz-Canavate (foto dreapta) vor continua sa lucreze sub directa coodonare a lui Jan Gijsen, presedintele Ford Romania si totodata seful uzinei din Craiova, care a subliniat importanta numirilor in contextul in care uzina din Romania "continua sa joace un rol strategic in ceea ce priveste productia Ford la nivel european”.

Ursus Breweries are un nou vicepresedinte de resurse umane

Ursus Breweries are un nou vicepresedinte de resurse umane

Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, il numeste pe Rob Kenney in functia de vicepresedinte de resurse umane, incepand cu luna august. El il inlocuieste pe Cristian Popescu, care dupa sase ani in cadrul companiei a ales o noua oportunitate in cariera.

Rob Kenney are 11 ani de experienta in domeniul resurselor umane si lucreaza in grupul SABMiller din 2008, in cadrul caruia a detinut diferite functii de conducere care au contribuit la consolidarea expertizei pe care o detine. Inainte de a se alatura Ursus Breweries, el a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din aceasta pozitie, Kenney a coordonat integrarea operatiunilor grupului din Cehia si Slovacia. Anterior carierei in SABMiller, Rob Kenney a detinut functia de HR business partner la Barclays Bank in Marea Britanie.

Huawei atrage pe Florin Cretu, fost director de operatiuni RCS&RDS

Huawei atrage pe Florin Cretu, fost director de operatiuni RCS&RDS

Furnizorul de echipamentesi servicii telecom Huawei l-a recrutat pe Octavian Cretu, director de operatiuni al operatorului RCS&RDS.

Cretu ocupa in prezent functia de managed services solution director la Huawei Technologies - CEE&Nordic Europe Region, dupa ce doi ani si opt luni a fost directorul de operatiuni ai operatorului telecom. Pe profilul sau de pe Linkedin scrie ca se afla, in prezent, in Oslo, Norvegia, practic in mijlocul regiunii pe care o coordoneaza.

Pe acest subiect a scris si ZF.ro.

Carmen Radu, devine presedintele CA al Fondului de Garantare a Asiguratilor

Carmen Radu, devine presedintele CA al Fondului de Garantare a Asiguratilor

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a desemnat-o pe Carmen Daniela Radu, fost director general si adjunct al Eureko Asigurari, pana anul trecut, ca presedinte al Consiliului de Administratie al Fondului de Garantare a Asiguratilor, constituit in iulie.

Radu are o experienta profesionala de peste 20 de ani in sectorul financiar-asigurari, scrie Mediafax.

Ea a ocupat pozitiile de director general si director general adjunct al Eureko Asigurari in perioada 2009-2014, director general adjunct al KD Life Asigurari in intervalul 2006-2007, se arata intr-un comunicat al ASF.

Foto: shutterstock, recrutare

Sursa foto: heah hunting, Shutterstock