Romelectro are de la 1 septembrie un nou director general in persoana lui Cristian Secosan (47 ani), fost sef al diviziei de gaze si energie la Petrom.

Cristian Secosan a lucrat la Petrom in perioada septembrie 2012-aprilie 2015, potrivit profilului de LinkedIn. Anterior, el a fost CEO al companiei Siemens Romania si director general la E.ON Moldova Furnizare.

Cariera lui Cristian Secosan a fost dintotdeauna legata de sectorul energetic. Absolvent al Universitatii „Politehnica” din Timisoara, Cristian Secosan si-a inceput activitatea la UCM Resita ca inginer, dupa care a activat la ABB Romania - ca manager de proiect, a condus E.ON Furnizare Moldova, a fost directorul diviziei de energie din cadrul Siemens Romania, unde a ocupat si functia de Director General Executiv. Ulterior, Secosan a detinut functia de membru al Directoratului Petrom, responsabil pentru activitatea de gaze si energie.

Romelectro este o companie cu capital 100% romanesc, specializata in proiecte complexe la cheie in pietele de energie _i mediu. Compania este in prezent unul dintre cei mai importanti contractori generali din Romania, acoperind prin proiectele sale intregul lant al energiei electrice - producerea, transportul, distributia si furnizarea.

Grupul Romelectro se compune din patru companii: Romelectro SA si alte trei la care firma este actionar majoritar si anume ISPE, CELPI si
Electromontaj Carpati Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri